Prerušované čiary na križovatke pred ESC

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Milan Cerovský 08. októbra 2015

Dobrý deň,
žiadam o namaľovanie prerušovaných čiar na križovtke pred ESC na svetelnej križovatke v smere z rýchlostnej cesty na veľkých kruhový objazd /podľa prílohy/. Z dôvodu, že cudzí vodiči pomerne často vojdu do protismeru. Nakoľko pracujem v Businnes Center tak na danú križovatku mám výhľad a môžem to posúdiť. Začiatkom tohto roka mladý vodič z Hlohovca vošiel do protismeru a spanikáril tak, že skončil na ostrovčeku - nepojazdný. Dnes vodič zo Zvolena vošiel rovnako do protismeru kde sa stretol s policajnou hliadkou, ktorá ho ochotne nasmerovala na správny smer. Rovnako minulý rok tam vošla vodička ktorú takisto museli riešiť policajti.
Je potrebné namaľovať prerušované čiary aby nedochádzalo k vjazdu do protismeru.

Ďakujem za kladné vybavenie

14. november 2019

Milan Cerovský

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
17. máj 2020

Milan Cerovský

Podnet neriešený ani po rokoch. Na tej križovatke treba čiary ako sol. Neznali tadial chodia v protismere. vid aj toto video kde vodic presiel do protismeru https://www.facebook.com/groups/1588230301428832/permalink/2518121335106386/?d=null&vh=i Spravca vozovky BBRSC ktora patri pod BBSK.
17. máj 2020

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
10. august 2020

[email protected]

Dobry den.

Pridal by som k tomuto podnetu aj dalsiu okolnost: z akeho dovodu sa vypinaju semafori na tejto krizovatke uz okolo osmej vecer? Casto je tam vysoka premavka aj po tomto case, je nakoniec vyznamnym dopravnym bodom krajskeho mesta. Vzhladom na neprehladnost takejto krizovatky my pride vypnutie semaforov vyslovene nezodpovedne.
V dnesnej dobe predsa technologia semaforov so sensormi poctu aut nie je ziadna vynimocnost ani nic co by bolo financne narocne.

S pozrravom,
Ing. Štefan Minka
27. máj 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania