Kosenie sásová

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
Peter 15. mája 2016

Vacsina mesta je uz niekolko tyzdnov pokosena, ale na sasovu sa nejak zabudlo... Keby sa aspon kosilo, ale posledne sa kosici nachadzali na Rudohorskej cca 2 tyzdne dozadu a odvtedy sa akosi vyparili. Pieninska, Magurska a podobne stale nie su pokosene. Kde je problem? My nemame narok na zdrave prostredie?

16. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Sásová sa kosí v zmysle harmonogramu, ktorý je zverejnený na elektronickej tabuľky. Prvá kosba sa začala na Ďumbierskej a priľahlých uliciach, postupne sa prešlo na Rudohorskú, Starohorskú a Tatranskú. Dažde na konci minulého týždňa nedovolili prácu v sobotu pre rozmočený terén. Dnes (16.05.2016) začali Karpatskou a postupne sa pokosí celá ľavá strana od Rodohorskej.

Ján Chmelík
oddelenie odpadového hospodárstva a údržby verejných priestranstiev
MsÚ B. Bystrica
16. máj 2016

Peter

Dobry den. Kosite s dvojtyzdnovym oneskorenim, preco tu zavadzate ludi?? Podla harmonogramu mali byt pokosene ulice Karpatska, Krivanska a pod uz predminuly tyzden. Chodte si pozriet do inych miest, kde sa o prostredie staraju, ako ma vyzerat travnik. Ak vyrastie viac ako 30-40cm, asi uz nieco niekde nebude v poriadku. Hlavne ze ste sa chvastali, ze mate novu techniku. Minuly tyzden a tyzden predtym vobec nic nebolo podmocene, prsalo az koncom tyzdna!!!
22. máj 2016

Peter

Aktualizacia k dnu 22.5.2016. Ako sa kosi podla harmonogramu, alebo ako klamu vsetci v meste a media im to zeru... Obrazky su z Kralovoholskej a rovnako vyzera velka cast Magurskej. Pre informaciu, podla harmonogramu (http://www.banskabystrica.sk/udrzba-verejnej-zelene.phtml?id3=65037) mali byt tieto ulice pokosene do 13.5.2016.
25. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Vzhľadom na rok podnet uzatváram. Harmonogram kosenia sa s odstupom času zmenil.

Mgr. Zuzana Abrinková
Odd. odpadového hospodárstva a údržby verejných priestranstiev
MsÚ Banská Bystrica

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania