Vojnový stav v meste

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
Ľubomír Pospíšek 12. decembra 2016

Vážení predstavitelia mesta Banská Bystrica.
Neviem či sa nachádzam v súčasnej "Sýrii" alebo v inom vojnovom území, ale pre mňa ako človeka je už neakceptovateľné, že od začiatku decembra počujem každú chvíľu nejaký výbuch (ohňostroj, petardy) po celom meste. To kde sme? Ak sa Vás to netýka, tak si kúpim aj ja do zásoby "muníciu" a prídem Vám pod okná strielať. Verím Vám, že to čím najskôr vyriešite. Každým rokom je to horšie a horšie.
Čakám na okamžitú reakciu.

Ďakujem

12. december 2016

Agnesa

som stará dôchodkyňa a strašne ma hnevá rachot petard, ktorý začína pred vianocami , vrcholí na silvestra a doznieva až po novom roku, moj jazvečík je zalezený týždeň pod gaučom a mne sa zuby v poháriku trasú od výbuchov, všetko by som to zakázala, bola by som rada keby sa to nejako riešilo alebo aspoň nejako zredukovalo alebo obmedzilo na určité hodiny a porušovanie trestalo, kto to má vydržať celé dni.
16. december 2016

Jozef Černák

sak je trestne a riesi sa pokutou you know? moze sa na silvestra a prveho ale vsetci buchaju aj tak veselo a prečo lebo je to to iste ako psie hovna po zemi ludia by ich myli vyhadzovat ale len niektori a tiey ba mali mat pokutu zato yeaaah slovensko
29. júl 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet vhodný uzavrieť. Je tento podnet ešte aktuálny? Vhodný podnet na oslovenie zadávateľa a s požiadavkou o vyjadrenie stavu podnetu v roku 2023.
31. júl 2023

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
19. február 2024

Peter Tekáč

Z mojho pohladu podnet je vyrieseny, zakonom sa zakazali ohnostroje. Su povolene len so suhlasom obce/mesta.
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2023/330/

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania