Nebezpečná Rudlovská cesta pre cyklistov

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Neriešený
meno
Miro 17. októbra 2017

Mnoho cyklistov prechádza denne po Rudlovskej ceste (dopravnej tepne od Sásovej do mesta) a určite mnohí majú denne adrenalínový zážitok. Množstvo áut sa na tejto ulici neúmerne zvýšilo (aj vzhľadom k napojeniu na severný obchvat mesta). Vie sa v čo najkratšej dobe zabezpečiť bezpečnejší prejazd Rudlovskou cestou, od výjazdu z Rudlovej až po jednosmernú cestu smerujúcu popod tunel k AURISU ? Rudlovská cesta je úzka, po pravej strane (viď fotka) sú umiestnené kanále a po chodníku chodí množstvo ľudí.
Ďakujem za vyriešenie problému

20. máj 2018

Miro

Rudlovská cesta - nebezpečná cesta pre cyklistov

Kedy bude mesto Banská Bystrica realizovať kroky k zabezpečeniu bezpečného prechodu pre cyklistov po Rudlovskej ceste, od výjazdu z Rudlovej až po jednosmernú cestu smerujúcu popod tunel k AURISU ? A aké budú tieto kroky ? Rudlovská cesta je úzka, po pravej strane (viď fotka) sú umiestnené kanále a po chodníku chodí množstvo ľudí.
Ako riešenie vidím rozšírenie cesty vľavo (ako je momentálne trávnatá plocha) a na existujúcej komunikácii popri chodníku zabezpečiť oddelenie cestičky pre cyklistov od aút.

Ďakujem za vyjadrenie.

Ďakujem za vyriešenie problému

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania