Podchod nebezpečné rozbité sklenené výplne

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Milan Cerovský 08. mája 2018

Dobrý deň,
v podchode na Štefánikovom nábreží sú zo strany od mesta rozbité sklenené výplne. Z strany od cesty podla mňa hrozí pád výplne na prechádzajúcich chodcov v podchode. Prosím vás o odstránenie poškodených výplní a ak sa dá o ich nahradenie za ťažšie rozbitné výplne. Rovnako sa pýtam, či sa dá dačo robiť s tým podchodom lebo už xy rokov vyzerá spustnuto. Ďakujem

25. august 2018

Margita Novoroľníková

Tieto rozbité výplne sú ozaj nebezpečné, či je to pre chodcov po chodníku, alebo aj do podchodu. Chodník je frekventovaný od zastávky MHD. Nakoniec to aj veľmi zle vypadá.
07. máj 2019

Radim

Mesto je otvorené pre turistov, hlavne cudzincov :-) tí hádam nechodia MHD a nepoužívajú podchody :-) Toto je vizitka mesta. Mesto športu. Páni poslanci by mali dostať príkazom 1 týždeň v mesiaci chodiť len peši a MHD, potom by ste videli zmeny.
09. máj 2019

Radim

doplnenie 9.5. 2019
16. máj 2020

Michal H.

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. To sa nedá ani hanbou toto nazvať. To je jedna obrovská katastrofa, komplet celý podchod z každej strany je v havarijnom stave. Jedno z najtemnejších miest v BB vyvolávajúce pocit nebezpečia a v priamom napojení na hist. centrum mesta, hneď pri Parku SNP...
06. november 2020

Odpoveď samosprávy

Mesto Banská Bystrica plánuje rekonštrukciu podchodu Kapitulská. V súčasnosti sa preverujú vlastnícke vzťahy k jednotlivým častiam stavby, podchodu a komunikácie. Následne bude zadané spracovanie štúdie, výsledkom ktorej bude diagnostika skutkového stavu objektu a predpokladaný rozsah prác nevyhnutných pre odstránenie závad. V tomto roku , t.j.2020 je v pláne spracovanie PD a predpoklad realizácie rekonštrukcie je v roku 2022.

Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí zabezpečí v nevyhnutnom rozsahu zábrany v chýbajúcich výplniach tak, aby nedochádzalo k nebezpečným situáciám.

Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí MsÚ Banská Bystrica
09. apríl 2022

Odkazprestarostu.sk

Autor podnetu bol kontaktovaný, kvôli posúdeniu situácie a možnosti uzavrieť podnet ako vyriešený.

Admin OpS
01. august 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Prekryté lexanom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania