Na Uhlisku-chodník-neposypaný

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
Radim 09. januára 2019

Požiadali by sme posypať toto klzisko. Cesta suchá, chodec zabi sa.
ulica Na Uhlisku 1, ulica Timravy detto.

11. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Radim, už z Vášho záberu je možné usúdiť, že udržiavať niektoré chodníky nie je možné s pomocou mechanizácie. V telese chodníka sa nachádza kontajner, parkujúce autá a Vy nám posielate foto hneď dňa 07.01.2019, kedy ledva skončí sneženie. Musíte uznať, že všade a v tom istom čase nemôžeme zabezpečiť vyčistenie chodníkov, cesta je suchá ako píšete, ale o tú sa stará iná dodávateľská spoločnosť. O tom, kto parkuje na chodníku, nebudeme asi radšej diskutovať...


Odd.údržby MK a IS
11. január 2019

Jozef

Mesto uz nekrmte obcanov blbostami.
To, ze kontajner stoji na chodniku je problem mesta, pretoze mesto nevybudovalo stojisko na kontajner, tak je to v celom meste, kontajnery zavadzaju na chodnikoch, zaberaju parkovacie miesta alebo stoja na travnatych plochach, ale parkovanie aut na trave mestska polícia s radostou pokutuje. Dalej parkovanie na chodniku umoznuje sam zakon ak je ponechana dostatocna sirka chodnika pre chodcov. Tak laskavo dodrzujte zákony a nie len same výhovorky preco sa to neda. Podielove dane sa zvysuju, tak ich použite pre obcanov mesta a nie len na plat primatora.
24. január 2019

Radim

Musíme uznať,že vyhováranie Odd.údržby MK a IS ide na výbornú. Pozrime sa teda, ako sa k chodníku pristupovalo ďalšie dni.
foto z 16.1.2019 čistý ľad, väčšina ľudí namiesto chodníka používa cestu,
24. január 2019

Radim

foto 23 1 2019, Na uhlisku 1 je Stredisko sociálnych služieb, teda nechodia tam priamo atléti, ten chodník je obraz Odd.údržby MK a IS
01. február 2019

Odpoveď samosprávy

Odpoveď bola poskytnutá, ďalšie vypisovanie považujeme za neopodstatnené.

Odd.údržby MK a IS
01. február 2019

Jozef

To je jednanie zodpovedneho pracovnika na urovni ziaka zakladnej skoly. A na plat takehoto cloveka idu nase dane.
Dakuju danovi poplatnici za ochotu.
Asi si pozrite aku mate pracovnu napln.
29. apríl 2020

Michal H.

Overenie stavu podnetu - podnet už nie je aktuálny, môže sa uzavrieť.
30. apríl 2020

Jozef

Podnet sa týka zimnej údržby alebo skôr neúdržby komunikácie a 29. apríla niekto overuje a napíše, že podnet už nie je aktuálny je minimálne smiešne. Takýmto postojom je celá zimná údržba komunikácií zbytočná, veď stačí počkať a s ľadom si jar poradí. Odporúčam vyskúšať pred Vašim panelákom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania