Sásovská cesta-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
Milan 06. mája 2019

Sľúbené bolo opraviť Sásovskú cestu pod kostolom. Nad kostolom sa už cesta kocky opravila, ale od kostola nižšie sa cesta rozpadá a kocky vyskakujú. Pri daždi je to už neznesiteľné, nakoľko autá chodia rýchlo nie 30 km/h a špliechajú vodu z dier či na dom alebo na ľudí. Aj pri prejazde áut to hučí búcha, v noci sa to ozýva je to hlučné. To by chcelo pri kostole retardéry nakoľko auta jazdia tadiaľto veľmi rýchlo!!!
Stále počúvame, že sa má cesta urobiť asfaltka od zvonice popri futbalovom ihrisku. Tam je to tiež v katastrofálnom stave. Ale tu n Sásovskej ceste by si to tiež žiadalo spraviť opravu.

06. august 2019

Milan

Sľubované opravy, výmeny kociek za asfalt na zábave, na Sásovskej ceste rozbité kocky, trieska to búcha to, človek sa ani nevyspí!!!! Čakáme kým príde zima a potom sa už nič nebude opravovať. Stále čakám čo sa tu stane a komu!!!! Je to čím dalej tým horšie. To treba písať na opravy každý deň asi na mesto maily, aby sa tu niečo opravilo? Tento úsek sa opravoval už asi dvakrát ak nie trikrát!!!!!
06. august 2019

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
23. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dlažobná komunikácia sa opravuje priebežne podľa potreby.

Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí MsÚ Banská Bystrica

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania