Javornícka-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 14. júna 2019 Odoslané z mobilnej aplikácie

Niekoľko rokov odstavené.

01. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
18. september 2019

Ladislav Kohútik

Javornícka-dlhodobo odstavené vozidlá-zahraničné vozidlo

Nahlasujem odstavený automobil s poľskou ŠPZ na Javorníckej 25, pri kontajneroch na smeti. Na tomto mieste je už cca 3/4 roka. Vozidlo ohrozuje cestnú premávku a bráni vo výhľade v pravo pri vychádzaní z parkoviska.na cestu. Pravdepodobne už aj znečisťuje životné prostredie únikom prevádzkových kvapalín. Žiadam o jeho odtiahnutie. Mestská polícia je o tomto probléme informovaná, ale nekoná.
28. december 2019

Jozef

Dobrý deň,

dnes som tadiaľ išiel a toto vozidlo už na inkriminovanom mieste nestojí. Otázne však je, či ten, kto zadával tento podnet, ho týmto považuje za vyriešený, nakoľko niekto využil uvoľnené miesto a zaparkoval naň svoje vozidlo. Takže pravdepodobne je problém vyriešený iba čiastočne, dlhodobo odstavené vozidlo s poľskými značkami tam už nestojí, ale keďže tam parkuje iné vozidlo, nevyriešila sa tá časť problému, o ktorej písal p. Ladislav Kohútik, že je zabraňované výhľadu vpravo pri vychádzaní z parkoviska na cestu. Otázne však tiež je, či obyvateľom okolitých panelákov prekážal aj samotný fakt, že je zabraňované výhľadu, alebo im len jednoducho prekážalo blokovanie parkovacieho miesta.
26. január 2020

Jozef

Ako som písal už v predchádzajúcom príspevku, predmetné vozidlo sa na uvedenom mieste už nenachádza. Prikladám fotografiu, ktorá to preukazuje.

Vzhľadom k tomu, že zadávateľ podnetu, ani žiadny ďalší diskutujúci sa doposiaľ nevyjadril k tomu, či situáciu považuje za vyriešenú vzhľadom k tomu, že tam bežne stáva iné auto, čiže naďalej je zabraňované výhľadu vpravo pri vychádzaní z parkoviska na cestu, navrhujem podnet označiť ako vyriešený.

V čase urobenia fotografie tam náhodou, výnimočne žiadne auto nestálo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania