Lavičky v stromovej aleji pred Dudvazskou 25

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Vyriešený

Touto cestou vas prosím o odstranenie neporiadku ktorý si sem nanosili bezdomovci, udomácnili sa tam a začali nám zneprijemnovat život svojim nevhodným správaním a to vykrikovanim vulgarizmov, verejnym mocenim, rozhadzovanim odpadkov, spakov, rušením nočného kludu...... Pre obyvateľov by bolo najvhodnejším riešením zrušenie týchto lavičiek, ktoré určite neboli osadené na takýto účel. Používajú ich len a len bezdomovci. Potešili by vsak v parku na Latorickej 4, kde je detské ihrisko, knižnica aj materské centrum. Ešte raz ďakujem za vyriesenie problemu. Nechceme nechávať deti vyrastať v takomto prostredí a hlavne nesprávnymi vzormi.

20. jún 2014

Boškovičová

Dobrý deň, uvedený odpad bol odstránený dňa 13.6. 2014 Verejno prospešnými pracovníkmi Miestneho úradu Bratislava - Podunajské Biskupice. Upovedomíme MsP ba v danej lokalite vykonávala kontrolnú a hliadkovú činnosť.
S pozdravom
Miriam Boškovičová ref. ŽP,OaCH
20. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený odpad bol odstránený dňa 13.6. 2014 Verejno prospešnými pracovníkmi Miestneho úradu Bratislava - Podunajské Biskupice. Upovedomíme MsP ba v danej lokalite vykonávala kontrolnú a hliadkovú činnosť.

S pozdravom

Miriam Boškovičová ref. ŽP,OaCH
29. jún 2015

Tomas

problem vobec nie je vyrieseny, bezdomovci su tam stale 24h denne, uz si tam postavili aj stan, tiez ziadam odstranit lavicky, lebo sluzia len bezdomovcom , bezny clovek sa tam boji sadnut aby nieco nedostal
30. jún 2015

Tomas

dnes rano
11. júl 2015

Tomas

aktualna foto, tento poblem riesim vo vedlajsom prispevku, nic sa nezmenilo je to stale horsie a horsie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania