Rozbitá zástavka - Zlaté piesky smerom von z mesta na Vajnory

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Nancy 19. júna 2014

Rozbitá autobusová zástavka na Zlatých piskoch smerom von z mesta na Vajnory a Senec, keď sa zíde z nadjazdu (konečná električky č. 4) je už vyše roka v dezolátnom stave. V prípade nepriaznivého počasia (prší, sneží, fúka) sa nemajú cestujúci smerom do Vajnor a na Čiernu vodu-Chorvátsky Grob skryť. Zástavka autobusov (č. 53, č. 630, č. 56...) nemá zastrešenie a v poslednom období niekto rozbil aj bočné skla. Zástavku tu majú aj autobusy Slovak Lines smer na dediny okresu Senec a Pezinok. Navrhujem urobiť zastrešenie a aj zástavku z nerozbitného materiálu.

10. júl 2014

Zuzana Vachová

Rozbitá zástavka - Zlaté piesky: K rozbitej zastávke DPB uvádza: táto zastávka je dlhodobý problém. Prístrešok totiž dala postaviť spoločnosť TESCO a nepatrí do správy DPB. Podobne sú na tom všetky zastávky v blízkosti nákupných centier, ktoré si dali postaviť prístrešok.
07. august 2014

nancy

A teray čo ste chceli tým povedať, že tie zástavky, ktoré využívajú obyvatelia mesta Bratislavy už nikdy nikto neopraví?
07. august 2014

nancy

A teraz čo ste chceli tým povedať, že tie zástavky, ktoré využívajú obyvatelia mesta Bratislavy už nikdy nikto neopraví?
11. august 2014

Zuzana Vachová

Urcite nie, v dohladnej dobe bude zastavka opravena.
03. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ako sme už písali v inom podnete:
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/10114/zdemolovana-zastavka-zlate-piesky-l630


Dopravný podnik o tomto probléme vie. Odbor údržba zastávok ju má v pláne opráv.

Žiaľ, vandali takto demolujú zástavky pravidelne.
Tieto konkrétne sa udiali pravdepodobne po festivale na Zlatých pieskoch, v čase festivalu dispečeri zabezpečovali upratanie rozbitých skiel a odstraňovanie špiny a výkalov z priestorov zástavok.

Táto situácia nás prirodzene veľmi mrzí, ale žiaľ, je pomaly na dennom poriadku, že zamestnanci DPB zrekonštruujú zástavku a o pár dni je opäť v zdevastovanom stave. Nie je však v možnostiach DPB rekonštruovať zastávky po každom vyčíňaní vandalov v meste.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
07. október 2014

nancy

Magistrát hlavného mesta SR Bratislava odpovedal nesprávne. Táto zastávka nieje výsledkom demolácie po festivale, ktorý sa koná každoročne. Táto zástavka je výsledkom práce mestá, ktoré viac ako rok nevie zástavku opraviť. Myslím si, že odpoveď je to v pláne nepostačuje. Prší stále. Ľudia čo stoja na zástavke sú bratislavčania a ak tá zastávka nepatrí nikomu už teraz, tak nech mesto postaví na svojom pozemku inú a hlavne funkčnú. Nákupné centrum by nemalo riešiť, resp. suplovať prácu mesta, resp. príslušnej mestskej časti.
07. október 2014

n

Je záujem mesta túto zastávku opraviť ešte tento rok? Plán je nastavený na aký mesiac?
08. máj 2016

Thommas Czölder

Tento podnet je duplicita a zjavne na nasledovnom
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/5034/zastavka-na-zlatych-pieskoch
vidiet, ze podent je vyrieseny, takze je mozne dat do stavu vyriesene aj tento

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania