Rekonštrukcia parku A.Hlinku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Karolína 19. júna 2014

Dobrý deň.
Práve prebieha rekonštrukcia parku Andrea Hlinku. Veľký problém v tomto parku sú exrementy od psov. A keďže chápem, že psov treba niekde venčiť, chcem navrhnúť rozdeliť park na 2 zóny:
1/ venčenie povolené,
2/ venčenie zakázané.

V zóne venčenie povolené by som navrhovala umiestniť viac košov s vreckami na výkaly. Posielam aj návrh na zónu 2- venčenie psov je na chodníkoch vyznačené čiernou farbou, umiestnenie košov červenou farbou.
Ďakujem.

21. jún 2014

a

V parku nemajú psy čo hľadať!
24. jún 2014

roman

a: nestresuj... pes vzdy nieco najde, aj v parku... :-D
03. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Ružinov neplánuje zakáz vstupu a vymedzenie zóny pohybu psov v Parku A. Hlinku. V rámci prebiehajúcej revitalizácie zabezpečíme osadenie košov na psie exkrementy do parku a požiadame Mestskú políciu o častejšie kontroly dodržiavania VZN mestskej časti Bratislava – Ružinov č. 2/2003 o niektorých podmienkach držania psov na území mestskej časti.
Zároveň dávame do pozorností, že mestská časť pripravuje viacero vyhradených priestorov pre voľný výbeh psov. Momentálne pripravujeme otvorenie výbehu v
lokalite Astronomická ulica - medzi garážami a zbernými surovinami, ktorý bude zrealizovaný v priebehu niekoľkých týždňov.




kancelária starostu
04. júl 2014

karin

zle zle, cele zle... je park pre ludi alebo pre psov? nehovorte mi ze je to v pohode, ked psy vykonavaju svoju potrebu na travnik a nasledne aj ked to majitel pozbiera, kludne sa tam na tom travniku mozu hraj aj deti.
11. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Bratislava – Ružinov osadila jeden kôš na psie exkrementy na Ľanovej ul. v blízkosti parku. Čo sa týka vyčlenenia voľného pohybu psov mestská časť vytvorila dva priestory na "Voľný výbeh psov"
v lokalitách – Astronomická ul. na Ostredkoch a na Syslej ul.
V parku A. Hlinku sa neuvažuje s vyčlenením takejto plochy na voľný výbeh nakoľko park slúži na krátkodobú rekreáciu a oddych.







kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania