Chodnik - J.C. Hronského

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
karol 27. júna 2014

Odstavené auto na chodniku na celý pracovný týždeň. Čo tak zaviesť rezidenčne parkovanie a kontrolovať odstavené vozidlá "týždňovkárov"?

27. jún 2014

Marek

Co tak skusit 159
27. jún 2014

karol

Raz som skusil upozornit na auto parkujuce v križovatke reakcia bola"stalo sa niečo?Ak nie zavolajte až sa niečo stane!"odvtedy akosi nulova dôvera..
29. jún 2014

okoloiduci

Doma na dedine seka dobrotu, lebo sa boji, co by povedali susedia a v Bratislave si robi co chce. Ved tu ho nikto nepozna... Takych "frajerov" poznam!
29. jún 2014

karol

Už ho odtiahli .
01. júl 2014

karol

A už tam parkuje druhý. Vyriešiť by sa to dalo jedine pevnou prekážkou alebo doprabným značenìm pre tých čo nepoznajú alebo ignorujú predpisy.
01. júl 2014

karol

Asi nevyriešený ak tam parkuje ďalšie auto! Pomohla by jedinr pevná zábrana.
01. júl 2014

Odkaz pre starostu

@Karol - V tomto prípade Vám odporúčam dve veci - volať MP na 159 (trebárs aj každý deň, ak tam bude niekto stáť) a zadať nový podnet, v ktorom požiadate MČ o osadenie stĺpikov, ktoré budú brániť vjazdu vozidiel na na uvedený chodník.

V podnetoch, ako je tanto, MČ vo väčšine prípadov len upozorní MP na zle odparkované auto (dokonca MČ nemá povinnosť urobiť ani to) a hotovo. (Preto sú podnety s "akútnym" parkovaním označované ako "Vyriešené", keďže MČ MP upozorní. Nieje to vyhovujúci stav ale taká je bohužiaľ, prax.


Administrátor OPS pre MČ BaNM
08. apríl 2016

Karol

Po roku to žiadna zmena! Parkuje sa veselo ďalej,občas MP dá pokutu a o chvílu tam stojí ďalšie auto! Je to jediný prístup k 2 invalidným miestam. Ten stĺpik alebo "kapucín" musí stáť miliony ak ho nechcú osadiť!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania