Bieloruská-zlá viditeľnosť oplotenia na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

V riešení
meno
Hanka 27. decembra 2020

Na Stedry vecer som bola na navsteve na Bieloruskej a vecer som bola vencit psa, ked som sa zrazu ocitla ma zemi s rozmlatenym kolenom a rukou, po tme vobec nie je vidno plot, ktorym je ohradene detske ihrisko a plot ide cez chodnik, cize tym ze je tmavozeleny po tme ho vobec nie je vidno. Zrejme nie som prva co tam preletela, kedze to pletivo bolo asi vo vyske kolien. Ak to ide cez chodnik, malo by to byt nejako vyraznejsie spevnene a oznacene. Ak tam padne nejaky penzista moze dopadnut horsie ako ja a to ledva chodim.

27. december 2020

Michal

Preco tam vobec je ten plot.
28. december 2020

Haky

Je mi luto, že ste sa zranili. No premyšlam, čo ste robili so psom na detskom ihrisku....(mimochodom, aj my mame psa, na detske ihrisko s nim ale nechodime). Riziko vidim skor v tom, že sa tam môže škaredo zraniť dieťa.
28. december 2020

Hanka

Normalne na detske ihrisko so psom nechodim, dlho som tam nebola a netusila som, ze je tam tak nestastne oplotene detske ihrisko, plot nebol vidno. Rozhodne som nemala v plane dopadnut na detske ihrisko.
05. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď a vzniknutý úraz. V súčasnosti je oplotenie zabezpečené červeno - bielou páskou, z dôvodu zabránenia podobného nebezpečenstva. Celková rekonštrukcia oplotenia bude zrealizovaná v priebehu februára t.r.

S pozdravom

ref. dopravy a MK
20. máj 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania