Nejasnosť osadenia značiek a šikana vodičov - Trnavská

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
michaela 08. júla 2014

Na Trnavskej ulici c. 25 odkedy bol zrekonstruovany Zimny stadion a doslo k zmene organizacie dopravy mestsky policajti zneuzivaju nejasnost osadenia zaciatku a konca pesej zony a davaju papucu vodicom, ktori zastanu medzi nimi. Pritom z pohladu od stadiona uz je koniec pesej zony, takze clovek moze mat dojem, ze tam moze stat, zatial co z pohladu od Trnavskeho je zaciatok o 5 m dalej, ako z opacnej strany koniec.

09. júl 2014

jaj

S týmto súhlasím, tam by sa mohlo parkovať, lenže zelené kockaté hlavy miesto jasných zákonov budú radšej vypaľovať šoférov.
09. júl 2014

ivan

Aj keby si to napísal len raz ,mali by sme ťa radi. Zato ťa ešte nebudeme mať štyri krát radšej.
19. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

váš podnet bol postúpený na Mestskú políciu. Tá vykonáva kontroly dodržiavanie dopravných predpisov a vodičov sú povinní rešpektovať dopravné značenie tak ako je osadené. Pokiaľ je tam tabuľa začiatku pešej zóny a prípadne je vyznačené parkovacie státie, sú vodiči povinní toto dopravné značenie rešpektovať. Vodič prichádza autom od tej strany ulici, kde je osadená tabuľa zo začiatkom pešej zóny, nie od konca cez chodník...

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
19. september 2014

mirka

S vyjadrenim pana Papajcika nesuhlasim, vjazd je mozny z oboch stran, od stadiona potrebujete specialne povolenie, ale je mozny. Takze toto nie je argument.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania