Trnavská cesta - Vyhradené parkovacie miesta - pseudoinvalidi

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Monika 19. marca 2015

Dobry den prajem,

na dvore patriacom mestskej casti BaNM nachadzajucom sa medzi ulicami Vajnorska-Trnavska-Druzstevna kde su uz aj tak dost obmedzene parkovacie moznosti zacali posledne mesiace pribudat vyhradene parkovacie miesta pre pseudo invalidov a zrejme "vyvolenych", vidi foto. Vedla dvoch miest na fotografii su uz dlhsi cas dalsie dve vyhradene miesta pre "kvazi" invalidov BA-419TX a BA-840ZA. Ani jedno z aut "invalidov" nie je oznacene ako auto invalida, co je zo zakona povinne, majitelia tychto aut invalidi rozhodne nie su a okrem toho sa v pripade znaciek BA-419TX a BA-840ZA sa jedna dokonca o manzelsky par zijuci v jednom byte a uz samotny tento fakt je proti zasadam vydavania povoleni na vyhradenie parkovacieho miesta, vid odsek 2, bod 2.1., ked sa na jeden byt udeluje len jedno vyhradene miesto. Kam by sme dospeli keby si chcel kazdy vyhradzovat parkovacie miesta a to dokonca pre obe auta v jednej domacnosti, resp. hral sa na invalida len aby dostal vyhradene miesto? A na zaklade coho sa udeluju vyhradene miesta ludom ktori nie su invalidi? Podavam tymto podnet na presetrenie spominanych faktov a vyvodenie opatreni, na dvore sa nachadza niekolko dalsich takychto pripadov tykajucich sa vyhradenych miest a situacia s parkovanim ako aj falosnymi invalidmi zacina byt neunosna!

S pozdravom

Monika

19. marec 2015

Sanches

a jeje, takychto "invalidov" mame kopu po celom Slovensku ...
23. marec 2015

co koho do toho

ta fotka asi nepatri k tomuto podnetu, ci?
25. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. Povolenia na predmetné vyhradené parkovacie miesta boli vydané v súlade so všetkými právnymi predpismi a nariadeniami. Vyhradené parkovacie miesta pre občanov ZŤP (zdravotne ťažko postihnutých) boli schválené po predložení všetkých požadovaných dokladov a to: Preukazu ZŤP, parkovacieho preukazu a posudku úradu práce, soc. vecí a rodiny.
V podnete je spomenutý aj manželský pár. Nezakladá sa to na pravde, ide o súrodencov, kde každý z nich má svoju domácnosť.

Ing. Natália Kudláčová
13. apríl 2015

izabela

Milá pani Mária K. alias Mónika..., to, ak niekto nechodí na vozíku, ešte neznamená, že nie je invalidný...., ale všetci majú miesta riadne povolené, ale poškodzovať majetok druhých tým, že striekaš značky a pod... fotíš si každú blbosť do osobného archívu dôkazov, že robíš vedu zo všetkého, čo sa kde pohne, ale ničím kladným neprispeješ, to je už v poriadku, že? Aspoň sa riadne podpíš..
23. november 2023

Martin Uváček

v zmysle odpovede BANM navrhujem uzavrieť.
24. november 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

status podnetu bol u zmysle odpovede MÚ Nové Mesto zmenený na uzavretý

S pozdravom,

Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania