Laurinská-reklama-vizuálny smog

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

bolo by fajn vizualny smog v sprave mesta alebo na majetku mesta urgentne odstranovat a nie to podporovat na FB profile. BKIS...

29. január 2021

Floralys

len mi prosim neodpiste ze sluzi na program DPOH. Sme 21. storoci a program je na internete a na vyvesnej tabule pri vstupe. odporna je reklama aj na starom snd.
15. február 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
23. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Hlavné mesto SR Bratislava a jeho organizácie bojujú proti vizuálnemu smogu a podnikajú konkrétne kroky na jeho odstraňovanie. Zároveň si však ponechávajú vybrané nosiče pre komunikáciu verejných služieb a ponuky mesta, tak ako je tomu aj v tomto prípade.
Komunikácia formou mestských pútačov sa využíva pre vybrané kampane mesta a slúži ako dôležitý nástroj propagačnej podpory pre realizátorov kultúrnych podujatí. Takáto podpora verejných služieb patrí v primeranej miere do všetkých európskych miest.
Pútač na fasáde kultúrnej inštitúcie akou je mestské divadlo (ako aj v prípade múzeí, galérií) je štandardným nástrojom pri komunikácii zámerov a programov, pričom komunikuje výhradne kultúrne služby a ponuky pre širokú verejnosť - obyvateľov a obyvateľky. Samozrejme, v primeranej vizuálnej miere. Aj v tomto prípade bol vizuál zvolený tak, aby nenarúšal farebnosť a zapadol do okolia.

S pozdravom
Kto? DPOH

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
25. február 2021

Floralys

je to asi tak vkusne ako reklamny banner na starom snd. raz je to vizualny smog, tak nebudem rozlisovat ci je tam plagat na predstavenie dpoh alebo ine. v 21. storoci netreba komunikovat velkoplosnymi reklamnymi putacmi v centre stareho mesta. vas argument absolutne neakceptujem. ten banner co je tam teraz nema absolutne ziadnu vypovednu hodnotu. skuste sa nad tym este raz zamysliet, ci BKIS bude podporovat vizualny smog v starom meste. pripadne sa poradte v mibe a mozno vam zorganizuju aj anketu. opytajte sa ludi na ulici, kolki si vsimli co je na bannery, kolki sleduju bannery kvoli programu a kolki by radsej odstranili tu ohavu namiesto ponechania. dakujem
25. február 2021

Floralys

Admin, opatovne uzavrety podnet. to nemyslite vazne?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania