Výstupište len pre lietajúcich

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
BaNi 16. júla 2014

Vystupiste linky 91 a 191 pod Mostom SNP je obtiazne nielen pre hendikepovanych, ale i pre beznych cestujucich. Z autobusu sa vystupuje ciastocne na cestu, pricom pri starych autobusoch je vyska schoda od cesty cca 40 cm. Je to nielen nepohodlne, ale aj nebezpecne. Ziadam upravit vystupiste tak, aby sa vystupovalo zo vsetkych dveri (aj klbovych) autobusov na chodnik, pripadne presunut vystupnu zastavku, tak aby bol umozneny vystup z vozidiel MHD na chodnik. Taktiez ziadam doplnit na zastavke Most SNP (pod samotnym mostom) priechody pre chodcov, po kt budu moct cestujuci bezpecne prejst z vystupneho ostrovceka na nastupny, resp. bezproblemovo prejst smerom k elektrickovym zastavkam. Dakujem.

30. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobry den
dakujeme za Vas podnet. Informovali sme o nom Oddelenie cestneho hospodarstva. Vzhladom na nedostatok financnych prostriedkov je mozne ocakavat zasadne zmeny v roku 2015

Oddelenie marketingu a styku s verejnostou
06. marec 2021

Martin Uváček

Výstupište týchto liniek v roku 2015 určite vybudované nebolo, skôr až niekedy v rokoch 2018-2019 podľa tejto fotky. Ale hrana výstupišťa bola predĺžená, takže na cestu by sa už vystupovať nemalo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania