Krížna- poškodená dlažba na električkovej trati

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

V riešení

Poškodená dlažba

28. február 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Dopravný podnik Bratislava, a.s.
01. marec 2021

Haky

A nie je to tak dlho, co sa to opravovalo. Tu sa vsetko robí polovičato. Ad zastávka pri Blumentáli. Tiež sa to začalo velmi rýchlo rozpadať. Prečo asi 🤔
15. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Týmto Vám potvrdzujeme jeho prijatie a už sa ním zaoberá príslušné oddelenie. Veríme, že Vám odpoveď prinesieme čo najskôr.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
14. apríl 2021

kristina

Krížna-cesta-poškodená dlažba

Dobrý deň
Medzi električkovými zástavkami na Trnavskom mýte je potrebná oprava dlažby.
Ďakujem
26. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Pokles zámkovej dlažby v oblasti koľajových konštrukcií (výhybka a dilatačné zariadenie) evidujeme a oprava bude naplánovaná po zlepšení súčasnej nepriaznivej pandemickej a finančnej situácie.

Podotýkame, že daný stav neovplyvňuje prevádzku električkovej dopravy a zadláždenie povrchu električkovej koľajovej trate v uvedenom konkrétnom mieste je zriadené prioritne pre potreby pracovníkov prevádzky údržby koľajových tratí a zastávok a pre pohyb ich technologických vozidiel počas vykonávania opravných a čistiacich zásahov na električkovej trati a jej povrchu.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
25. máj 2021

A...

Dobry den,
pripajam sa k tomuto podnetu.
Vzhladom na to, ze sa jedna o oblasti vyhybiek, kolajovych krizovani a podobne je minimalne nevhodne ked to zadlazdene, pripadne provizorne zaasvaltovane nie je. Vyhybky ani kolajove krizovania nepatria k lacnym veciam a prave preto, ze situacia dopravcu je viac nez zla by bolo vhodne najst prostriedky na opravu. Neverim, ze Vasi zamestnanci udrzby by si s tym nevedeli poradit. Odhliadnut od odporneho hluku - nesuhlasim aby sa zvysovalo opotrebenie po meniarnach drahych sucasti infrastruktury,.
25. máj 2021

Tomas Mahi

Je to tragédia, že sa o niečom vie, že sa to deje ale nič sa s tým nerobí. Akoby sme boli prvá krajina na svete ktorá má elektricky a rieši tento problém.
25. máj 2021

A...

Kedze DP to ukazkovo marketingovo poslal do stratena.( bez ironie kvalitna praca i marketer). chcelo by to dorucit panu Valovi (navrh adminovi).
05. jún 2021

A...

Dobrý deň,kedže tento podnet a obdobné podnety DP marketingovo odpaluje resp.aktivne riesenie ignoruje prosim admina o zvazenie zaslanie statutarovi hl.akcionara cize kancelaria primatora...neriesenych podnetov to strany DP je tu dost.
24. jún 2022

Vlado Šarčevič

Krížna-chodník-poškodená dlažba

Zdravím, na zastávke Trnavske mýto medzi elektrickovymi nastupistami sa nachádza táto poškodená dlažba. Prosím opraviť. Ďakujem
07. máj 2023

abc 123

aktuálny stav
08. máj 2023

Tomas Mahi

Krížna-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Tento podnet sa netýka len trnavského mýta. Električkové trate na miestach, kde su vedené cez dlažbu a podobný pevný povrch, nie sú na rozdiel od ciest pravidelne čistené - sú zarastené burinou a veľmi špinavé. Viete zabezpečiť nejaké systematické čistenie tratí a ich bezprostredného okolia?
17. október 2023

abc 123

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
29. október 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
02. február 2024

David

V týchto miestach sú kolaje v extremne zlom stave, doslova jedna koľaj nadskakuje pri prejazde električky. Toto je havarijný stav!
13. marec 2024

Martin Uváček

a pritom o miesto len 12 rokov po rekonštrukcii

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania