Nudapláž - Kuchajda

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
simona libiakova 22. júla 2014

Môj problém súvisí s tým, že na Kuchajde sa rok čo rok odhaľuje viac a viac. Ide pritom prevažne o staršie ženy, kt.by už vo svojom veku take veci určite nemali robiť na verejnosti a skôr ísť príkladom v základných životných hodnotach a postojoch. Ja ako mamička s detmi, som pravidelne obklopená hore bez ženami v rôznom veku a dokonca aj pánmi, kt.si roluju svoje plavky iba fakt na nevyhnutné miesta, ked to takto pôjde ďalej, tak neviem. Určite by bolo vhodné označiť toto kúpalisko pri vstupe, že to nie nuda pláž. Je to aj zákonné zakotvené, že sa nesmie takto verejne pohorsovat! Ps: Fotky tých obnazenych tiet naozaj nemám :)

23. júl 2014

Jaro

Puritanka. Neboj sa pohlad na hole telo tvojim detom urcite neublizi.
23. júl 2014

simona libiakova

Nerieste prosim moje deti, je to tam naozaj nevhodné, verím, že poniektorím mužom to tak vyhovuje, ale väčšine ľudí z môjho okolia to vadí.
23. júl 2014

nepšo

prepáčte p.Simona , ale boli ste niekedy na nudapláži ? lebo podľa toho čo tu prezentujete zjavne nie...Chodťe sa niekedy prosím pozrieť na nuda pláž na Zlatých pieskoch zo strany od logistických skladov...To čo vy nazývate nudaplážou na Kuchajde ňou zjavne nie je , pretože ženy sú väčšinou iba hore bez , čiže čiastočne odhalené...Samozrejme , že sa to môže zdať niekomu nevkusné alebo nemorálne , a niektoré " ženy vo svojom veku " by sa už nemali vystavovať...resp. by sa mali pozrieť doma do zrkadla a potom by sa možno neodvážili...Všade vo svete je ale bežné , že sa ženy opalujú hore bez...ak chodíte do Talianska , Bulharska alebo Chorvátska nebudete ich vedieť ani spočítať...Viete čo mne skôr ako polonahé ženy vadí ? Tí bezďáci a rôzne individuá , ktoré sa v tejto oblasti nachádzajú...že čakajú iba nato , kým večerom bude menej ľudí , potom sa idú okúpať po mesiaci do vody , pričom do nej vykonajú aj potrebu a následne odídu...Chápem , že pohľad na ženy hore bez Vám môže vadiť , v tom prípade potom ale nechodte tam , kde sa to deje...Zaplaťte si modené kúpalisko a tam ich nájdete určite v menšom počte...Prepáčte , ale existujú naozaj podstatnejšie problémy ako ženy hore bez na Kuchajde...Myslím , že tento "problém" ľudia navštevujúci túto lokalitu berú ako fakt a už sa s ním pomaly aj zmierili...Rád si vypočujem aj ďalšie názory kúpajúcich sa...
23. júl 2014

simona libiakova

Podľa rýchlosti a obsirnosti Vašej odpovede vidím, že s s Vami by sa dalo písať dlho. Už sa nebudem viac vyjadrovať, mne to vadí, nudaplaz to nie je, ale verejné pohoršenie vzbudzujú tieto dámy, to mi verte a ak vám niečo vadína Kuchajde, tak to vyjadrite, je na to hore možnosť a neurazajte podnety iných.
24. júl 2014

nepšo

p.Simona určite neurážam Váš podnet , len som chcel poukázať na to , že to nuda pláž nie je , a že mne osobne ako otcovi 2 detí vadia trochu iné veci...S tabuľkou osadenia zákaz hore bez sa už musíte obrátiť na mestskú časť , ktorá Vás určite odkáže na mestskú políciu , že ich budú žiadať o častejšie kontroly v tejto oblasti...čiže vlastne zase nič...ale takto to u nás chodí že ?!
26. júl 2014

Ja

Ja som tiez toho nazoru, ze kto sa chce opalovat hore bez, nech si najde miesto niekde bokom. Z nejakeho dovodu spolocnost urcila pravidla aj v tomto smere. A kto by chcel oponovat, tak budte frajeri a chodte hore, dole bez napriklad do prace do officu, vsak co, komu to vadi, nech sa nepozera..
Nepso: osobne ked vidim tolko ceckov alebo susiek pokope naraz, tak sa mi obrati zaludok a prejde ma chut na intimnosti na dva tyzdne, lebo to mam furt pred ocami, takze aj pre toto sa zvyknu nosit plavky. A vy, holotrti, nebudte sebci ako fajciari a respektujte ostatnych, ktori s tym sice nemaju problem, ale obtazuje, rusi ich to v urcitych situaciach.
29. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. Vec bola postúpená na Okrskovú stanicu Mestskej polície Bratislava - Nové Mesto so sídlom na Hálkovej 11. Ako výkonný orgán má jediný právomoc v danej veci ďalej konať.


Ing. Natália Kudláčová
13. október 2014

puritánka

Jarovi a Nepšovi...ja sa tam nechodím kúpať, ale sem tam tie hore bez vidieť aj na štrkovci...je mi to viac ako odporné, hlavne tie staré čo by už potrebovali aj podperák a nie len držiak...moja dcéra 15 zvykne zahlásiť...fúúúj to im neostali prachy už na druhý diel, nech sa oblečú...viem ste chlapy a možno nudisti a preto Vás to teší, ale spoločnosť naozaj zastupujú aj deti a ženy a možno aj puritáni. Hej v Chorvátsku som to videla, dokonca celý holý...no jeden z najhorších zážitkov z dovolenky, dodnes sa pomočujem. Kamarát v 16 urobil decko 16-tke, jeho obhajoba bola, že čo chcem od spoločnosti, ktorá všade ukazujú holé cecky. Otvor si na obed televízor a na jednom kanály bude určite holá ženská. Tak prečo sa každý čuduje, že deti majú deti.
Pravdou ostáva, že mestská polícia, je akurát nato, aby sme nemali také množstvo nezamestnaných..t.j. ešte nikdy nič neurobila.
13. október 2014

puritánka

Nepšovi ešte jeden odkaz: na Kuchajde je decké ihrisko, športovisko, plno bufetov a robia sa tu akcie zväčša pre deti, tak prečo všetci máme ísť niekde inde, len aby nejaká stará mohla ukojiť svoj exhibiscionizmus, ktorému už nikto nefandí. Je to asi ako príklad, že ked si niekto zapáli cigaretu na detskom ihrisku, tak ja z dieťaťom odídem. Stalo sa mi to už nie raz a ver neprišlo mi to, ako že si mám nato zvyknúť Ak sú nejaké problémy v Novom Meste určite ich treba nahlásiť na túto stránku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania