Hubeného-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Martin 09. apríla 2021

Dobry den, prosim o riesenie s potravinami Kraj situaciu s parkovanim pred ich obchodom zo strany ako je Lidl. Velmi casto sa stava, ze ak su obsadene vsetky oznacene parkovacie miesta, tak niektori ludia zvyknu parkovat v uplnej blizkosti vchodu do obchodu a zaroven tym, ze sa neda 'normalne vyjst' z parkoviska tak sa pouziva cesta cez vyznaceny prechod pre chodcov, kde sa tymito prejazdami nici dlazba. Riesenim by bolo keby sa vodorovnym znacenim oznacili parkovacie miesta aj popri ceste - kde sa bezne parkuje a zaroven by sa tam vyznacil aj priestor na vjazd/vyjazd, aby vodici nechodili cez spominany prechod. Dakujem

09. apríl 2021

Martin Uváček

Na tento problém je tu už dávnejšie starší neriešený podnet spred 5 rokov.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/30479/vyznacenie-ciar-pred-ternom
09. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Podnet posúvame kolegom na Magistráte hlavného mesta SR Bratislavy, v ktorých správe je predmetná asfaltová plocha.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
09. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
09. apríl 2021

Juraj

No vsak po tej dlazbe bezne chodia aj policajti. Nemyslim, ze by ich to trapilo. Tipkov a tipkyne, co musia parkovat hned vo vchode vidim neustale a nejde o ludi co by mali fyzicke postihnutie, skor mentalne. Preniest nakup o 10 metrov je nad ich sily. Potom si vybehnu do posilnovne (autom), zaparkuju tesne pred vchodom a vrhnu sa na trenazer, ved potrebuju predsa pohyb. Ze pozdravujem
11. apríl 2021

Anonymný užívateľ

To je pred Krajom oblubeny sport, cim vacsie auto, tym blizsie k vchodu do obchodu. Ciary som ziadala nakreslit uz pred rokmi, ale doteraz nic. Chodci sa predieraju cez auta, nie je tam vyznaceny koridor...kazdemu je to jedno.
13. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
27. jún 2021

Tomas

Parkujú tam aj keď nie sú miesta obsadené. A samozrejme nikto nič nerieši. Samospráva a MÚ tu vypisujú že sa tým zaoberajú, ale pravda je tá, že 99% podnetov týkajúcich sa parkovania v celej Bratislave sa nerieši. Mestská polícia akoby neexistovala. Jej prácu v teréne nevidieť, zavolať ju niekam je problém a tu na portáli už vôbec nereaguje na podnety.
11. august 2021

Martin Uváček

Parkovanie pred krajom bolo zreorganizované tak, aby autá nemuseli jazdiť cez priechod oproti lidlu. Ostal aj priestor pre chodcov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania