F. Kráľa-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Tomáš 11. apríla 2021

Chodník je rozkopaný, úplne nepriechodný. Ulica v úseku rozkopávky nemá alternatívnu pešiu trasu. Chodci sú nútení ísť po ceste. Vzhľadom na zvýšenu frekvenciu dopravy (aj nákladnej) v tejto časti ulice je tento úsek nebezpečný. Využívajú ho dôchodcovia či mamičky s kočíkmi. Žiadam vyznačenie bezpečného pešieho koridoru alebo zákaz parkovania vozidiel na opačnej strane ulice.

14. apríl 2021

Lukas

Telefonoval som v tejto veci s Krajským dopravným inšpektorátom aj MČ BA-Staré mesto. KDI tam prisľúbil poslať hliadku (môžete volať napr. p. Koníkovi, ten má spoň porozumienie a nejakú snahu) - ale nič sa nezmenilo. MČ BA Staré mesto mi odporučilo klasicky pasívne "musíte to nejako strpieť". Je to opakujúci sa stav, keď si úrady prehadzujú zodpovednosť, nikto nemá proaktívny prístup a snahu vec vyriešiť. Na chodcoch nezáleží. Zrejme zlyhavá aj proces schvaľovania projektu, v ktorom nie je jasne definované, ako má stavebník zabezpečiť náhradný chodník.
19. apríl 2021

Lukas

Na druhú stranu (na chodník, ktorý je dnes parkoviskom) umiestnili dočasné značky zo zákazom zastavenia. Napriek tomu tam dnes ráno parkovalo 7 áut. Keď som telefonoval s Mestskou políciou, na dispečingu mi povedali, že s tým nemôžu nič robiť, keďže ide o dočasné značky a nevedeli by dokázať, že tam boli v čase, keď tam autá zaparkovali. Vraj treba vydržať. Kocúrkovo.
07. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania