Prepadnutý chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Miroslav Zemaník 07. augusta 2014

cca pred tromi týždňami vznikla hlboká diera - prepadnutý chodník z betónových kociek v dôsledku podmytia dažďovou vodou .... predstavuje trvalé nebezpečenstvo úrazu najmä chodcov, ale aj poškodenia motorových vozidiel, nakoľko zväčšujúci sa otvor zasahuje do príjazdovej plochy (cesty) k radovým garážam. Navyše sa tu včera otáčalo smetiarske vozidlo a prepadlo sa do jamy zadným kolesom až po nápravu....celý chodník je podmytý a hrozia ďalšie škody na majetku.

12. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie.
Mestská časť zabezpečí opravu chodníka.

kancelária starostu
29. september 2014

miroslav zemaník

Dobrý deň prajem,
na môj podnet o porušenom - prepadnutom chodníku zo dňa 07.08.2014 som dostal anonymnú odpoveď z kancelárie starostu, citujem: " Dobrý deň, ďakujeme za upozornenie. Mestská časť zabezpečí opravu chodníka. kancelária starostu."....
tak dnes máme 29.09.2014 a doteraz sa tam nikto neukázal, diera v chodníku sa vyškiera naďalej... takto sa pánovi starostovi budem v komunálnych voľbách vyškierať s celou rodinou.....alebo mu nezáleží na štyroch hlasoch? Bol by som rád, ak mi niekto napíše meno konkrétnej osoby, ktorá vybavuje môj pôvodný podnet. Ďakujem za odpoveď.
Miroslav Zemaník
30. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
oprava prepadnutého chodníka je zaradená do harmonogramu oprav na mesiac október 2014.

kancelária starostu
10. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prepad bol opravený.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania