Rozbitý chodník pri Tescu na Kamennom nám.

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Renata_A 07. augusta 2014

Na zadnej strane Tesca resp. hotela Krym na Kamennom namesti (vchod z rohu Rajskej a Cintorinskej) sidli firma BPS Park s.r.o. (http://www.bps.sk/?id_kat_for_menu=18443), ktorej auta parkuju pred domom na Cintorinskej c. 2. Okrem nich tam parkuju aj dalsie auta, ktorym sa ludia, iduci po chodniku, musia vyhybat.
Ked zaprsi, auta rozryvaju aj tak ubohy maly travnik, je tam blato, na chodniku velka mlaka vody, kedze cast chodnika je rozbita a drzi sa tam voda a je problem prejst po chodniku tak, aby clovek nestupil do mlaky.
Majitel komunikacie by mohol opravit chodnik a auta tam parkujuce by mohli parkovat na parkoviisku, ktore je z opacnej strany domu.
Dakujem.

06. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

riešenie uvedeného podnetu nie je v možnostiach samosprávy, nakoľko pozemok aj komunikácia majú súkromného vlastníka - spol. SK Centre, s.r.o., resp. Hotel Kyjev (podľa situácie v prílohe). Záujmom hlavného mesta, je aby sa celý priestor zrevitalizoval, čo sa bude diať s plánovanou investíciou prestavby celého komplexu.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
25. jún 2015

Jakub Zajac

Široký výtlk na chodníku pred Tescom

Už mnoho rokov tu tento výtlk obťažuje chodcov a motoristiv. Táto časť Cintorínskej ulice je extrémne frekventovaná a za zhoršeného počasia ho musia dennodenne obchádzať tisícky ľudí. Voda sa vo výtlku drží aj po zlepšení počasia,ako vidno ma fotke. Poprosím zaberónovať. Je to pred domom na Cintorínskej 6.
11. august 2015

Renata_A

A nenasla by sa nejaka "dobra dusa" u cestarov, ked budu opravovat v meste niektory vytlk, ze by tam naliali trocchu asfaltu a aspon provizorne tu jamu zalepili? Akonahle naprsi, treba gumaky alebo cln, aby tam clovek mohol prejst. Lebo mimo jamu blokuju chodnik auta, takze nie je kadial chodit.
10. máj 2016

Jakub Zajac

Dlhodobo nefunkcny frekventovany chodnik

Tento dlhe roky neopravovany chodník je za Tescom na Kamennom námestí. Kazdodenne ho musia obchádzať tisicky ľudí,najmä za dazdiveho pocasia. Neviem si predstaviť viac do oci bijuci príklad zlyhania mesta ako udrzbara. Pričom postaci zopar vriec studeného asfaltu.
13. máj 2016

Ignác gwsssc

Vodici zdevastocali zelen a rozjazdili blato po chodnikoch

Ziadam okamzite osadit pevne zabrany proti niceniu zelene a jazdeniu a parkovaniu na zeleni a blate. Vodico tu naviac nicia chodnik a roznasaju blato. Tiez ziadam osadenie znacky ip24a a vytvorenie zony parkovania len na vyznacenych parkovacych miestach v tejto oblasti.
13. máj 2016

Renata_A

Pre Jakub Zajac a Ignac gwsssc: Denne chodievam po tomto chodniku a neskutocne ma dana situacia vytaca. Ked vidim auta BPS Park a ine tam parkujuce vozidla, ako sa predieraju pomedzi chodcov, nechcite vediet, ake myslienky mam v hlave. Lenze podla vyjadrenia z 6.10.2014 z Magistratu oni s tym vraj nic nemozu robit, kym sa cele namestie nezrevitalizuje, co moze trvat este dalsie roky. Poprosim ale clenov Zelenej hliadky, ci by s tym nevedeli pomoct. Minuly rok mi odpisali, ze sa tomuto useku chcu venovat.
25. november 2016

tomas benko

Kyjevské jazierko

Strhaný asfalt na chodníku vytvára dieru, v ktorej sa neodtekajúc hromadí dažďová voda. Polovicu šírky chodníku majú vyhradené autá a takmer celú druhú polovicu zaberá táto mláka. Jej prekonavanie zdržuje množstvá chodcov, je to hlavný ťah z Kamenného nielen na zástavku trolejbusov.
30. marec 2017

Renata_A

Dnes, 30.marca, som sa asi po tyzdni presla po tomto useku a v nemom uzase som hladela na uz neexistujucu mlaku, ktoru skveli ludia zo Zelenej hliadky zaliali asfaltom.
Vdaka nepatri ani magistratu, ani majitelovi pozemku, vdaka patri Zelenej hliadke.
Dakujem Zelena hliadka!!

Podnet je vyrieseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania