Gessayova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Nespokojný občan Peter 23. mája 2021

Trvalo neriešená situácia ohľadom parkovania v modrých boxoch na ulici Gessayova 35-47 a Osuského 1-3A. Pred rokom hlásený podnet na osadenie tabule označujúcu platené parkovisko mimo registrovaných ŠPZ, a na ktorý sa z vysoka kašle!!!!! Odpoveď znela ... vraj nie sú vyrobené tabule!!!!! ZTa ten čas by som ich vyrobil z titánovej zliatiny!!!!!! Tak kde je problém???? Mestská polícia rozdáva pokuty pre registrovaných čo stoja pred ich autami , lebo mimobratislavský z blízkeho okolia im veselo a beztrestne parkujú pred domom vo vyhradených miestach. Prosím vás, robte s tým niečo!!!!!!

25. máj 2021

GDPR

Parkovacie politika je v obehu asi 2 roky. Situacia je zla vsade v Petrzalke kvoli tomu ze sa to dekady neriesilo, moj odhad napravy tohoto useky je cca 5 rokov od dnesho dna. Skor to nebude.
28. máj 2021

Tomáš

"Pomôže" jedine každý deň volať políciu (ktorá vám to môže po čase osladiť) alebo to riešiť po svojom, po tme. Mesto rozhodne nepomôže, nemá záujem trestať svojich voličov.
15. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, ten sme na prešetrenie postúpili kolegom z referátu mobility.

Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Petržalka
02. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Pokutovanie na ulici Gessayova a Osuského riešime s mestskou políciou, s projektantmi, Krajským dopravným inšpektorátom a cestným správnym orgánom.

Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Petržalka
30. december 2023

Gregi

Pod týmito terasami sa aktuálne parkuje naďalej každú noc aj mimo miest na to určených. Značky zón a všetko s tým súvisiace niekoľko mesiacov osadené. Mestská polícia ulicami jazdí a vyhýba sa pri tom odbrzdeným autám voľne na vozovke.
03. január 2024

Gregi

V zmysle pravidiel portálu prosím administrátora o zmenu statusu na v riešení na vyjadrenie od MČ.
05. január 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

prosím, v prípade nesprávneho parkovania je potrebné, aby občania podobné porušovania nahlasovali na číslo mestskej polície 159, nakoľko podobné podnety na portáli Odkaz pre starostu nepríjimame.

Viď https://www.odkazprestarostu.sk/pomoc - bod 2.6

Ďakujem za porozumenie,

Administrátor Bratislava-Petržalka
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. január 2024

Gregi

Pán administrátor, ďakujem za odpoveď, ale nerozumiem, prečo má občan nahlasovať podnet, ktorý už bol pred 2 rokmi prijatý na TIESŇOVÚ LINKU. Ja nekritizujem, že MP nezasahuje, možno idú k iným prípadom.

Systémovo bola táto lokalita zaradená do Parkovacej politiky, preto prosím MČ o vyjadrenie, ako sa táto aplikuje v uvedenej lokalite. Nejedná sa o jednotky aut, kedy je zablokovaný jeden výjazd z parkovacieho miesta.

Napokon, zástupca MČ uviedol, že situáciu riešia ešte v roku 2021 s MP. V roku 2024 by to nemalo byť potrebné, mala by byť vyriešená správnou aplikáciou Parkovacej politiky.

Jednoducho som slušne požiadal o vyjadrenie po 3 rokoch ohľadom toho, ako to bude riešené systémovo. Samospráva nemá záujem sa vyjadriť? Tento podnet totiž nikdy pod MP ani zaradený nebol, nemala ho v kompetencii.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania