Parkovanie pred rusovskou postou

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rusovce

Neriešený

Obyvatelia z Rajky a Madarska auta parkuju cely den pred postou a autobusom idu do Bratislavy! Ak potrebujeme ist na postu kde nikto nieje a parkovisko je plne nieje kde parkovat! Riesilo by sa to hadam len vtedy ak by sa Miestny urad Bratislava - Rusovce neprestahoval ?!

06. september 2014

samosprava

rusovce by si mohli zaviest taku miniparkovaciu politiku.
07. september 2014

Goran

Rusovce nech nerobia parky a fontany tam kde treba parkoviska
10. september 2014

Perca

jasne Goran, vsade treba parkoviska. Rusovce su dedina a nie nakupne centrum.
10. september 2014

Goran

Pred obchodom treba parkovisko... preco by sa mali ludia trepat 100 metrov s nakupom k autu len preto ze parkovisko je pobsadzovane autami navstevnikov krcmy, nudaplaze ci emigrantov co si tam cele dni nechavaju auta kedze byvaju v Madarsku a pracuju v Bratislave tak chodia do BA MHDckou...Do obchodu chodia aj imobilny ludia na vozikoch,,, v normalnych obciach su parkoviska pri obchodoch a fontany v parkoch... tu pri tejto fontane si akurat tak bezdomovci umyvaju nohy... v lete si na od slnka rozpalene lavicky nikto nesadne...skratka kocurkovo!!!
11. september 2014

Perca

goran ak sme uz natolko pohodlni, ze nam robi problem zajst 100m k autu tak by sme sa mali nad sebou zamysliet. Kolko metrov nachodia ludia v auparku?
16. september 2014

r

Presne tak. toto je podnet o nicom. Pokial nebude obmedzenie parkovania ci parkovacia politika, tak sa to neda riest. videli ste niekde znacku, zakaz parkovania cudzim? Podnet o nico. niekto by to mohol aj triedit
18. september 2014

Goran

Perca to nieje o pohodlnosti... ak idem na nakup nejdem na prechadzku! Parkovisko co ostalo nesluzi len obchodom a krcmam ale aj nudistom a tym co neplatia dane za nehnutelnost Slovenskej republike ale Madarsku!!!Fontana mohla v klude stat na zelenej ploche pod stromami oproti, pod stromami by bol aspon chladok a dovod si tam v lete sadnut!
A TU NETREBA ZIADNU PARKOVACIU POLITIKU! STACI TABULA MAXIMALNE STATIE 30 MINUT, PARKOVISKO PRE ZAKAZNIKOV POSTY! RUSOVCE MAJU MESTSKEHO POLICAJTA KTORY BY TO MOHOL KONTROLOVAT... STACI LEN POROZMYSLAT A RIESENIE SA NAJDE...
19. september 2014

arara

Goran ,mestský policajt je ako Colombova žena . Málokto ju videl , ak vôbec niekto , a čo robí je ešte väčšou záhadou. Akurát na plat Colombovej manželky nemusíme prispievať.
02. január 2022

Martin Uváček

Videl som tam nejaké značky o vyhradenom parkovaní. Takze podnet už asi nebude aktuálny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania