Opustená budova bývalých jaslí na Borskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

V riešení
meno
Peter Baláž 24. mája 2021

Dobry den,

do budovy byvalych jasli na Borskej ulici chodi z Perneckej ulice pravidelne mladez, ktora sa tam zhromazduje (bohuzial, foto s mladezou sa nepodarilo urobit). Poskodili oplotenie a aj sklenu branu ako vidno na foto. Casto pocit odtial hluk.

Prosim o napravu, nielen o opravu oplotenia, ale aj o pravidelne monitorovanie policiou.

S pozdravom
Peter

28. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Vaším podnetom sa zaoberáme, v ďalšom týždni zverejníme odpoveď.

Beata Boháčiková, referát dopravy MÚ MČ KV
06. jún 2021

Alena Rollerová

Dobrý deň,
odpoveď, na ktorú čakáme, uverejnená nebola.
Prosíme o rýchle riešenie stavu budovy a areálu, nakoľko sa tam stetáva nie len hlučná mládež počas dňa, ale aj iní počas noci pod vplyvom rôznych omamných látok. Je to aj v záujme bezpečnosi všetkých ľudí, už tam boli hlásené rôzne incidenty, ktoré skončili ublížením na zdraví a riešené políciou.
Po zatarasení diery v plote kovovou tabuľou po pár dňoch, táto tabuľa zmizla a brána je komplet vyvalená.

S pozdravom
AlenaR
08. jún 2021

Peter Baláž

Dobrý deň,

ja len dodám, že dnes (8.6.21) sme tam znovu volali mestskú políciu (okolo 15:30!!!) a kontaktoval som vo veci aj pani starostku priamo.

S pozdravom,
Peter Baláž
28. jún 2021

Peter Baláž

Dobry den

Vyvalena brana a diera v plote boli nejakym sposobom opravene no nevidel som v okoli za posledne obdibie ziadnych policajtov.

Peter
28. jún 2021

Admin KV

Dobrý deň, pán Baláž, ďakujem Vám za aktualizáciu. Robí v budove alebo v areáli jaslí niekto hluk ešte aj po oprave brány a plotu, prosím?

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
28. jún 2021

Peter Baláž

Dobry den

Neviem to ani vyvratit ani potvrdit. Navrhujem aj vzhladom na prazdniny lokalitu monitorovat policiou.

Peter
29. jún 2021

Alena Rollerová

Dobrý deň,
hluk zatiaľ tých pár dní nebolo počuť, no včera poobede okolo druhej odtiaľ cez plot preskakoval násťročný mladík.
09. júl 2021

Jozef

Každú chvíľku tam niekto chodí.... bez ohľadu na to, či je deň, či noc a odnášajú, čo sa dá. Naposledy železo zo striech
09. júl 2021

Peter Baláž

A asi aj bez ohladu na oznamy ze priestor je udajne monitorovany...a policajtov som tam nevidel ani nepamatam...☹
09. júl 2021

Peter Gasparik

Ja som ich videl už dva krát ísť okolo v aute po nahlásení osôb pohybujúcich sa v objekte. To je v ich ponímaní zrejme výkon služby. Rovnako ako v prípade hlučných ožranov pred Lišiak pubom o jednej ráno.Tých to ešte rozveselilo a povzbudilo, že mestskí len prešli okolo. Ďalší príklad nočné hulákanie v Líščom údolí. Keď s príslušníkmi skúsite hodiť reč, pochopíte po dvoch vetách ich úroveň kompetentnosti. Načo nám je takáto štátna/mestská služba?
23. október 2021

Peter Baláž

Dobry den

Plot bol z Perneckej ( fotene 22.10.2021) vyvaleny, takze oznamy o monitoringu asi nepomohli...
26. január 2022

Peter Baláž

Tento problem ocividne nikoho nezaujima, kedze vo vecernych hodinach je bezne ze v areali su narkomani, vidno svetla. Meststka policia dnes ( 26.1) o 16ej privolava, o 1730 vo vnutri v pohode narkomanska party...smutne velmi smutne, dva objekty tak blizko seba ( s terasou na Borskej) spatia celemu okoliu a vyrazne znizuju kvalitu okolia...
03. február 2022

Odpoveď samosprávy

V máji 2021 som požiadala kolegov z majetkového aj investičného oddelenia o vyjadrenie k tomuto podnetu. Objekt bol v riešení a monitorovaný. Karlova Ves má záujem vybudovať na tomto mieste zariadenie pre seniorov. Bývalé jasle navrhovala zbúrať, o čo opakovane žiadala primátora Bratislavy, žiaľ neúspešne. Požiadali sme o zvýšený dohľad nad objektom mestskú políciu a vyčlenili sme aj vlastného zamestnanca na kontrolu objektu. Napriek tomu sme zaznamenali opakované vniknutia a vandalizmus. Medzičasom prebehla verejná obchodná súťaž na realizáciu zariadenia sociálnych služieb. Jej výsledok potvrdí najbližšie zasadnutia zastupiteľstva.
Dúfame, že už sa veci čoskoro pohnú, stavenisko bude strážené a prestane znepokojovať a znepríjemňovať život svojim susedom. Ospravedlňujem sa za oneskorenú odpoveď.

Beata Boháčiková, Miestny úrad MČ Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania