Jozefa Hagaru-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Martina M 08. júna 2021

Dobry den, cesta na Kadnarovej ulici bola prerabana a prace na nej su ukoncene, nie su tu uz ani stroje, ani pracovnici, cesta je hotova, no napriek tomu ju nechali jednou znackou stale uzavretu. Preco je stale uzavreta, ked je uz hotova?? Kedy bude opat funkcna autobusova zastavka Kadnarova? S tym suvisi aj problem, ze ludia si zvykli parkovat tam, kde sa predtym neparkovalo a teda na ceste na zaciatku Kadnarovej a obojsmerna cesta sa tak neda pouzivat ako obojsmerna, pretoze tam zavadzaju v jednom pruhu zaparkovane auta a ked idu auta v protismere, tvori sa kolona. Taktiez cesta Vrbenskeho byvala jednosmerna a kvoli vsetkym tymto pracam bola nastavena ako obojsmerna, ale nie je mozne ju pouzit ako obojsmernu, okrem toho, ze je uzka, navyse tam zaparkovane auta zabarikadovali priestor.

08. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Preposielame ho ich správcovi, ktorým je v tomto prípade Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
08. jún 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
09. jún 2021

Natka

asfalt musi zriet min 7 dni kym je nan mozne kreslit ciary . Podlamojich info chcu rovno kreslit parkovacie mieasta a dalsie znacky tak to je est euzavrete, snad to v najblizsich dnoch uz vykreslia, kedze doba 7 dni uplynula.
10. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na danej ulici sa pripravuje vyznačenie parkovacích miest a celkovo vodorovného dopravného značenia v zmysle novej parkovacej politiky hlavného mesta. Ulica bude sprístupnená po ukončení prác. To, kedy sa tak stane, Vám dáme vedieť po obdržaní odpovede od referátu implementácie parkovacej politiky.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
11. august 2021

Martin Uváček

Podnet je už niekoľko dní plne vyriešený. Kadnarova je prejazdná, boli vyznačené priechody a parkovacie miesta a obnovilo sa obratisko autobusu 75.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania