Pri vinohradoch-parkovanie-problémové


V riešení
meno
Gabriel 20. júla 2021

Parkovacie eldorado na ulici Pri Vinohradoch. Poprosim o zregulovanie divokeho parkovania na na ulici Pri Vinohradoch kde majitelia vozidiel parkuju na zeleni, vyjazdievaju tym zem az do blata a kvoli tomu nicia esteticky dojem z inak prijemnej ulici. Par majitelov aut parkuje na vjazdoch k svojim domom avsak parkuju na pozemku ktori im nepatri a niektori parkuju tak ze nerespektuju zakladne pravidlo ze na zeleni sa neparkuje. Je to hakliva tema avsak poprosim o riesenie kedze je nespravodlive ze pre par majitelov aut sa nici zelen ktora patri vsetkym. Auta ktore parkuju na zeleni casto stoja pred dvormi, ktore su prazdne a v podstate ak patri k tomu dvoru mozu parkovat vo vnutri.

22. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Vzhľadom na to, že sa jedná o porušovanie dopravných predpisov posúvame podnet na Mestskú políciu Bratislava na ďalšie doriešenie.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
22. júl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
22. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP BA popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na ulici Pri Vinohradoch v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Ing. Marta Urbanová
02. február 2022

Božena Matulová

Pri nahodnej obchodzke sa dennodenne, najma vo vecernych hodinach mozete presvedcit o nespravnom parkovani a nemusite cakat na podnet od obyvatelov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania