Pri vinohradoch-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Peter 04. novembra 2022

Pri poslednom projekte s mimoúrovňovým chodníkom pri ZŠ Tbiliská sa zrušilo jediné vyhradené parkovacie miesto pre invalidov na Rustaveliho ulici (pri výmenníčke tepla). Zostali iba miesta pri zdravotnom stredisku (najmä pre pacientov strediska) v nedostatočnom počte.
Zdvorilo žiadam o zriadenie aspoň jedného verejného náhradného vyhradeného parkovacieho miesta pre invalidov v okolí obratiska autobusov na Rustaveliho ul./Ul.Pri Vinohradoch. Priamo pri obratisku (v hornej časti) sú dve parkovacie plochy, ktoré sú vhodné na zriadenie takéhoto parkovacieho miesta. Je však nutná oprava verejného osvetlenia. Vďaka!

11. november 2022

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Posúvame ho správcovi komunikácie, ktorým je Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
Kto? Hlavné mesto SR Bratislava

Dominik Hlinka, poverený vedením oddelenia životného prostredia a dopravy, Bratislava - Rača
06. december 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
15. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

Čo sa týka nefunkčného osvetlenia poprosíme Vás, aby ste podnet nahlásili priamo dodávateľovi, prostredníctvom webovej aplikácie https://www.slm.lighting/hsvo/p.index.jsp .
Formulár Vás po zadaní ulice a popisného čísla presmeruje na mapu s presným vyznačením svetelných bodov pre ich ľahšiu identifikáciu v prípade, že nepoznáte čísla jednotlivých stĺpov verejného osvetlenia.
Dodávateľ by mal zabezpečiť opravu svetiel na komunikácii I. a II. triedy do 5 dní a pri komunikáciách III. a IV. triedy do 14 dní.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania