Lotyšská-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

V riešení
meno
Matus 14. júna 2021

Poprosim o riesenie tejto situacie, znacka umoznuje vstup dopravnej obsluhe (co podla zaklonnna znamena ze obyvatelia tam mozu parkovat nonstop), nakolko ale parkuju v tesnej blizkosti bytoveho domu tak v pripade poziaru auta zhori aj bytovka, a v pripade poziaru bytovky je blokovany resp. stazeny pristup k dalsim bytovkam, bolo by fajn bud doplnit znacku na max. 30min alebo idealne o zavoru kedze sem chodia auta aj ktore nesplnaju podmienky vstupu a porusuju tym zakon (travnik je rozrity po oboch stranach od toho ako tam parkuju auta alebo sa tam chodia otacat hlavne pocas ordinacnych hodin)

17. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
miestny úrad, ref. dopravy a miestnych komunikácií, sa podnetom bude zaoberať a písomne požiadal Krajský dopravný inšpektorát o radu pri riešení uvedenej situácie, dopravného značenia, z dôvodu parkovania motorových vozidiel a bezpečnosti peších účastníkov.

S pozdravom

ref. dopravy a MK
22. júl 2021

Tom

Dobry den, znacka a dodatkova tabula predsa jasne zakazuje vstup vsetkym okrem dopravnej obsluhy. Podla spravnosti by tam obyvatelia nemali vstupovat vobec. Znacka je spravna len ju vsetci porusuju.
22. júl 2021

Tom

Aha , opravujem svoj predosly komentar.. je pravdou spomenute vyssie ze obyvatelia tento zakaz respektovat nemusia. Tym si mozu parkovat kde chcu :(

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania