Medená-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Mária Šimaljaková 18. júna 2021

Na ulici Medená č. 12 pravidelne parkujú kolobežky BOLT. Prikladám fotografiu zo dňa 16.06.2021.Skutočne je to v poriadku? Takto má vyzerať verejný priestor? Slúži chodník na parkovanie kolobežiek? Platí BOLT niečo za to, že na chodníku v starom meste parkujú jeho kolobežky aj niekoľko dní? Kto tieto odložené kolobežky zbiera? Ak ich zbierajú autom, čo uhlíková stopa?
Ďakujem

18. jún 2021

Martin Ján

Slovensko je jeden veľký bordel, bolo tu už nespočet podnetov na Bolt a nič sa nerieši, okrem toho že od určitého dátumu majú parkovať iba na vyhradených miestach, čo však nerieši bezohľadnú jazdu niektorých jej užívateľov. A to parkovanie bude tiež veľká časť užívateľov ignorovať podľa mňa.
18. jún 2021

Haky

Ludí, ktorí sú nevidiaci a orientujú sa pomocou bielej palice, že vyhladávajú orientačné body, tak tých je mi najviac lúto. Lebo voči nim je to totálna bezohladnosť. Úplné polená pod nohy. Ak si niekto o takúto odloženú kolobežku ublíži, mal by zažalovať firmu, ktorá tieto koloběžky prevádzkuje.
19. jún 2021

Jerome

všade sú po meste,človeku sa ani nechce fotiť
02. júl 2021

Tomas

Je to síce fotografia z Nového mesta, ale je zbytočné zakladať nový podnet.Naviac v minulosti môj podnet pre Nové mesto z nejakého čudného nebol schválený a iný Nové mesto nemá, tak to pridám sem. Takto samotný Bolt rozmiestňuje kolobežky.
02. júl 2021

Jerome

ano, človek o ne zakopáva!! V celom meste!
05. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania