Vajnorské jazerá-Chýbajúce WC

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

V riešení

Dobrý deň,
žiadam MČ Vajnory umiestnenie prenosných záchodov, pretože návštevníci jazera používajú nie len voľné priestranstvá, ale aj miesta pri domoch obyvateľov jazera. Je nemysliteľné, aby na jednom jazere nebol verejný záchod.
S pozdravom Vajnorak

18. júl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt
18. júl 2021

Stanislav

Uz nam kakaju 🪨aj priamo pred zahradkami a vchodmi do nich nielen psy🐕 ale uz aj ludia. Verejné weckà🚾 by sa tu naozaj aj nutne zišli !!!
23. júl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Vajnory
24. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán "Vajnorák z BA",

treba na úvod uviesť, že Vajnorské jazerá nie sú oficiálne verejným kúpaliskom, sú záhradkárskou časťou. Síce rozumiem dôvodu požiadavky, musím však otvorene povedať, že mestská časť zriadenie verejných WC na vajnorských jazerách v investičnom pláne nemá a zatiaľ ani neplánuje.

S pozdravom

Michal Vlček
starosta
13. august 2021

Vajnorák z BA

Dobrý deň, Keď V.jazero nie je oficiálnym kúpaliskom, tak prečo podporujete podnikateľské zázemie. Tiež by sa Vám nepáčilo, keby pri Vašom dome návštevníci robili svoju potrebu. V.jazero už dávno nie je záhradkárskou časťou ( možno na papiery). Sú tu podnikatelia, ktorý tu poskytujú služby, či už predajom občerstvenia alebo prenajímajú vodné bicykle, s ktorým ste súhlasili. Tieto činnosti zvyšujú počet návštevníkov, čo znamená aj väčšia potreba vykonať potrebu. Takže Vaša odpoveď je nepostačujúca. S pozdravom Vajnorak
02. september 2021

Vajnorák z BA

žiadam o znovuotvorenie podnetu, pretože budúci rok príde ďalšie leto.
16. september 2021

Vajnorák z BA

Dobrý deň, žiadam o znovuotvorenie daného prípadu, pretože je nemysliteľné, aby takto vyzeralo okolie jazera. Je zaujímavé, že podnikanie na jazere MČ Vajnory akceptuje. Pán Starosta, tiež by sa Vám nepáčilo, keby ľudia pri Vašom dome robili potrebu. S pozdravom Vajnorak
26. február 2024

Vajnorák z BA

Dobrý deň,
prosím správcu, aby znova otvoril tento podnet - Prichádza pomaličky leto. Je možné, aby MČ Vajnory zabezpečila mobilné toalety.
Ďakujem.
S pozdravom
Vajnorák

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania