Prepadnuta dlazba.

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
JanaN 11. septembra 2014

Dobry den, chcela by som vas upozornit, ze dlazba na Lichnerovej ulici, vedla kocky je prepadnuta, priehlbina je zanesena a zarastena. tak isto okolo obrubnikov a zahonov sa casto nachadza burina a nanosy spiny.

18. september 2014

Odpoveď samosprávy

Vazena pani Jana verim,ze Vas podnet bol dobre mysleny len nespravne adresovany.Nakolko pozemok, na ktorom sa nachadza burina nie je vo vlastnictve mesta ale spolocenstva vlastnikov bytov ,na ktorych Vasu pripomienku preposielame.Do buducna by bolo vhodne Vase podnety este pred ich podanim aspon telefonicky odkonzultovat s nasim ddelenim/c.t. 0903 219630/ aby sa veci mohli riesit rychlejsie a hlavne bez zbytocnej administracie.

Czere Karol
19. september 2014

Odpoveď samosprávy

Prietor je vycisteny.

Czere Karol
19. september 2014

SaškaK

Pán Czére a odkiaľ má občan vedieť, komu patrí akýkoľvek pozemok? Pani upozornila na zanedbaný chodník a keďže sa nachádza v tomto meste, oslovila priamo mesto Senec. Z Vašich príspevkov na tejto stránke cítiť, že Vás občania obťažujú. Prečo by mali vôbec najprv telefonovať na úrad a tam oznámiť konkrétny problém, keďže presne na to má fungovať táto stránka? Vaša odpoveď pani Jane (aby bolo jasné, neviem o koho ide) je urážlivý.
19. september 2014

Jana

Zdravim, pan Czere :-). Dakujem za vasu odpoved, aj za ciastocne vyriesenie podnetu. Nepredpokladala som, ze by tato cast ulice mohla mat ineho majitela, mozno je to na skodu veci. Kedze viem, ze ste mimoriadne pracovne vytazeny, nechcela som vas otravovat telefonicky :-). Takto vam to tu na webe moze svietit ako pripomienka :-).
19. september 2014

jana

hned je to krajsie bez tej buriny :-)
22. október 2014

Martina

Stačí, aby mesto upozornilo majiteľa pozemku. Hádam nechcete, aby si občania zisťovali majiteľa parcely. Bolo by to naozaj obtiažne. Tak nabudúce Vám zavolám a budem chcieť od Vás vedieť komu patrí xy pozemok, predpokladám, že Vaša odpoveď bude pohotová. Vaša reakcia sa mi zdá v tomto podnete neprimeraná! Ale ide najmä o výsledok podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania