Zochova-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Andrea K 22. júla 2021

Dobrý deň, na začiatku juna/21, cca okolo 5.6. bola rozkopaná cesta Zochova 6-8, kde bola havária vody. Do dnešného dňa (22.7..) nebola cesta daná do pôvodného stavu, čo sťažuje premávku na danej ulici. To naozaj na zaasfaltovanie kúska cesty je potrebné čakať tak dlho? Sú prázdniny, ideálne na opravu cesty, alebo sa bude čakať až po skončení prázdnin? Ďakujem za odpoveď ohľadne riešenia.

23. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pani Andrea,
ďakujeme za upozornenie, váš podnet preverujeme na oddelení dopravy, ktoré eviduje všetky rozkopávky na komunikáciách v správe mestskej časti. Budeme vás informovať, prečo ulica nie je v pôvodnom stave.
Kto? oddelenie dopravy

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
25. júl 2021

Jerome

len aby informovanie netrvalo večnosť, mnohé podnety sú bez nasledujúcej informácii
08. október 2021

Peter Oravec

"Bratislavská vodárenská spoločnosť musela po právnom zlúčení so spoločnosťou Infra Services nanovo uzavrieť niektoré zmluvné vzťahy a nastaviť interné procesy. Tento proces trval dlhšie, ako sme predpokladali, čo sa prejavilo aj vo finalizácií niektorých povrchových úprav," vysvetlil pre banoviny.sk riaditeľ komunikácie Peter Podstupka s tým, že aktuálne ich dodávateľ pracuje na odstránení týchto obmedzení a práce by mali byť ukončené v priebehu tohto a budúceho týždňa. Podstupka dodal, že BVS sa za vzniknuté obmedzenie obyvateľom regiónu ospravedlňuje.

https://www.bratislavskenoviny.sk/aktuality/ruzinov/68256-co-na-to-bvs-pre-opravu-obycajneho-kanala-je-cesta-uz-tri-mesiace-rozkopana
08. október 2021

Jerome

tak to je prúser !

Akurat mi vadí, že SM sa od júla vykasľalo na odpoveď !!
09. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve na vyjadrenie.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania