Jazda dodavky po nadchode pre pesich

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Zdenka Sturcova 16. septembra 2014

Dobry den,
dnes rano som pocas vychadzky s kocikom stretla auto hore na terase na Viglasskej ulici priamo pred DK Luky. Vodic auta sa potom rozhodol dole z terasy, na ktorej myslim aj tak nemal co robit, zist po lavke/chodniku pre pesich. Kedze tato jeho jazda ohrozovala nie len mna ako chodca, ale obavala som sa aj o stabilitu celej lavky kedze si niesom ista ci bola konstruovana na zataz jazdiacimi dodavkami, tak som ho pri tomto cine nafilmovala na mobil. Sem vkladam jeden obrazok tak aby bola viditelna aj SPZ auta. Video mam k dispozicii, bude postnute aj sem https://www.facebook.com/groups/482640195189086

Rada by som poziadala jednak o presetrenie daneho dopravneho priestupku a zaroven o osadenie stlpika/mechanickej zabrany aby sa podobny skutok uz neopakoval.
Dakujem.

16. september 2014

Zuzana

Dobry deň,
tiež by ma zaujímalo, či je táto komunikácia určena pre autá. Každý deň tam vidím dodávky zásobujúce reštauráciu na terase. Pravidelne na terase parkuje aj luxusné auto, predpokladám majitela podniku. Ako sa tam asi dostalo???
21. september 2014

Netro

prosim o osadenie znacky B3 zakaz vjazdu vsetych motorovyvh vozidiel
29. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v takomto prípade je potrebné kontaktovať mestskú alebo štátnu políciu, priamo vtedy, keď ste svedkom takejto situácie.
Vo vstupe na rampu je možné umiestniť alebo osadiť za istých podmienok (napríklad ak by nebránila príjazdu záchranných zložiek) aj zábranu, to však môže urobiť iba vlastník nájazdovej rampy (rampa nie je zverená mestskej časti).
Oslovíme aj prevázdkovateľov na tamojšej terase, aby svoje prevádzky nezásobovali po tejto rampe.


Mestská časť Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania