Romanova - problémové parkovanie motorky


V riešení

Dobrý deň, na chodníku na Romanovej ulici býva pravidelne zaparkovaná motorka ečv BA076AO, ktora je zamknutá o stĺp rezervovaného parkovania. Na chodníku je zakázané parkovanie, zavadzia na chodníku a zaroveň na uvedené miesto na parkovanie chodí cez priechod cez chodcov. Poprosím Vás o riešenie daného problému.
Ďakujem

08. august 2021

Peter

08. august 2021

Peter

Na chodniku sa moze parkovat ak zostane priestor 1,5m . Preco tu riesite obycajnu motorku namiesto toho ze oproti jazdia a parkuju auta na chodniku a dokonca aj v v teckovej krizovatke. Kde nie je vyhlad na cestu. Bradacova -Romanova. Volakedy tam boly aj ciary namalovane. Ale tie tam nemusia byt pretoze pred a za krizovatkov 5m je zakazane statie.
08. august 2021

Tomáš .

Dobrý deň pán Peter, mrzí ma že sa Vás osobne dotkol uvedený podnet. Pokiaľ by motorka parkovala naopak tak by nebola prekážkou pri lampe a zostalo by minimálne 1.5m. To že sa parkuje oproti na chodníku a v križovatke už má dlhodobo svoj podnet na tejto stránke. Zároveň je zakázané ísť motorovým vozidlom po chodníku a parkovať na chodníku pokiaľ nie je miesto dostupné priamo z vozovky. Verím že uvedený podnet a aj podnet parkovania aut na chodníku v okolí preverí MP Bratislava. Prajem pekny deň
09. august 2021

Jano - Star9H6j

Okrem priestoru pri lampe, tym parkovanim nic neporusuje. Jednostopove vozidlo ma rovnake moznosti parkovania ako bicykel (okrem jazdenia po chodniku a ohrozovania chodcov, tlačenie /posuvanie motorky po chodniku je umoznene, chodnik je prilahly k ceste cize aj vyjdenie nan (ale ano, v mieste priechodu pre chodcov by s nou mal vyjst iba tlacenim... ). Skuste mu nalepit k riadidlam listok nech ju parkuje opacne a necha miesto pri lampe.
09. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
riešenie podnetu je v kompetencii MsP Bratislava.

Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Petržalka
09. august 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
23. august 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Ing. Marta Urbanová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania