Bebravská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Dana Záleská 04. októbra 2021

večný neporiadok na zastávke Bebravská, plný smetný kôš, nedá sa prosím urobiť poriadok a pridať väčšie odpadové koše, keďže ide o miesto s veľkou koncentráciou osôb

06. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet a záujem o okolie. Za čistotu a poriadok na zastávkach zodpovedá Dopravný podnik Bratislava, a.s. Týmto im preposielame podnet na riešenie.

S prianím pekného dňa
Kto? Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa
25. október 2021

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za Váš podnet. O čistotu na Vami uvedenej zastávke sa pravidelne staráme. Smetné nádoby na zastávkach MHD majú slúžiť na drobný odpad súvisiaci s prepravou cestujúcej verejnosti v prostriedkoch MHD (použitý cestovný lístok, použitá hygienická vreckovka...). Bohužiaľ stále sa nájde značné množstvo ľudí, ktorí používajú smetné koše na zastávkach MHD na komunálny odpad a to spôsobuje preplnenie košov už pár hodín po ich vyprázdnení.

Upozorňujeme však, že DPB, a.s. zabezpečuje čistotu len v priestore zastávky MHD a nie na susediacich plochách. Rovnako tak i kosenie a údržba zelene na susediacich plochách zastávky presahuje rámec činností, ktoré na zastávkach MHD vykonáva DPB, a.s.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania