Vráčik na Palkovičovej

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Bobby Vrakkiller 13. októbra 2014

Predmetnému vraku vypršala STK a EK v 1/2012.

Seka: http://www.seka.sk/ov/AF0E2F0A0624CF0C1021AB

13. október 2014

Elena Litvajová

Pán Robert Vrakový-killer, keď už sa tak dlho zameriavate na _vraky_, tak sa aspoň naučte že nie každé auto je vrakom. Obstojne vyzerajúce vozidlo, navyše s EČV, vrakom na 100% nie je.
Vozidlo môže zavadzať, nesprávne a neoprávnene parkovať, byť opustené, ale stále nie je vrakom; týmto slovom často nepatrične označujete iné vozidlá.
13. október 2014

Stano

Pani Elenka, keby malo aj 3 ECV, tak vzhladom na absenciu STK aj EK nie je sposobile na premavku po verejnych komunikaciach, ci uz tak vyzera, alebo nie.
Navyse nerozumiem vasmu problemu, ked podnet nahlaseny v spravnej sekcii, t.j. "Opustené a nepojazdné vozidlá (vraky)".
Alebo sa vas to nejak inak osobne dotyka? Stylizacia (pokial nie je hanliva) je snad vecou autora.
13. október 2014

adam

odtiahnut!
13. október 2014

E.L.

Pán Stano, už aj tu neraz padali poučky mestských úradníkov o definícii vraku, ak niekto nepozná význam slov tak je namieste ho upozorniť, aby sa v budúcnosti vyjadroval správne.
Vozidlo s EČV (ŠPZ) vrakom nie je; v tomto prípade sa ním môže stať, ak je napríklad v stave po ťažkej havárii.
Vy tu píšete tiež iné "ak vzhladom na absenciu STK aj EK nie je sposobile na premavku po verejnych komunikaciach" - a je to vrak? No nie je. Voči nahláseniu tohto odstaveného vozidla s dávno neplatnou STK predsa nijak nenamietam.
Ja naopak rozumiem vášmu problému: neovládate slovenčinu, takže nerozumiete významom slov a písanému textu, a ešte o tom vypisujete nelogické traktáty.
Vozidlo je tu zaradené správne, je to s vysokou pravdepodobnosťou opustené auto, ale určite nie je vrak (asi vám to treba zopakovať 50x). Keď nakupujete v "sekcii" ovocie/zelenina, tiež sa doma pochválite, že ste priniesli ovocie, keď z tašky vyložíte tam nakúpenú kapustu a kel?

http://www.petrzalka.sk/2012-09-17-petrzalka-chysta-zverejnovanie-nepojazdnych-vozidiel-na-parkoviskach/
13. október 2014

Stano

Tato kategoria je zadefinovana ako: Opustené a nepojazdné vozidlá (vraky)
Príklady podnetov: vraky zaberajúce parkovacie miesta, vozidlá bez evidenčnej značky, vozidlá so zanedbaným vzhľadom bez emisnej alebo technickej kontroly...
Predmetna vec splna nalezitosti na to, aby tu bola prezentovana.

Nehrajme sa tu na slovickarenie. Nerozumiem, ze vas to bavi ventilovat si tu mindraky?
Vrakmi tu (ludovo) nazyvaju ludia vozidla v podobnom stave odkedy funguje tato stranka a nikdy s tym (podla mojho vedomia) nebol problem.
Ale pre mna za mna, upozornite na tuto nekorektnost pod vsetkymi prispevkami, ktore su podla vas zle nazvane. :)
13. október 2014

ján

mesto to odtiahne a bude pokoj!
13. október 2014

Bobby Vrakkiller

Pani Elenka, dovolím si menšiu vsuvku z anglosaských krajín: http://www.chicagonow.com/moms-who-drink-and-swear/files/2014/01/b94898abf8e0ca1a2a34188b1b3364d0ae905edc5a1497fac778450cdd9f1b78-e1389206373135.jpg , keďže tento obrázok úplne vystihuje celú podstatu vašich prológov (nedovolím si ho preložiť, nakoľko nemám certifikáciu slovenčiny úrovne C9, myslím si že viacerý dodnes poznali len úroveň C2, takže vysvetlím že C9 je rodený učiteľ slovenčiny, ktorý sa narodil 2 učiteľom slovenčiny z učiteľských rodín, ktorých rodokmeň siaha minimálne do 17.st. a pochádzajú zo stredného Slovenska kde sa za tie storočia vyextrahovala tá najrýdzejšia podoba zameriavania sa na jazyk a nie na myšlienku textu). Krásny večer a slnko na duši, lebo v duši by bola asi metonymická paronomázia a takýto lapsus si nemožno dovoliť, však sme na stránke kde sa riešia podnety od občanov pre samosprávy.
14. október 2014

šimon

odtiahnut a bude pokoj!ale zatial mesto spi!
17. október 2014

lukas

ak ma niekto informacie k tomuto auto mal by som on zaujem odkupim 0907312494
17. október 2014

boris

dobre kup ho tak ze ho ukradni to budes mat dobry darcek!
22. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Majiteľ vozidla bez platnej STK a EK porušuje zákona č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách. Požiadali sme políciu o lustráciu majiteľa vozidla a následne mu bude zaslaná výzva na odstránenie vozidla resp. doplnenie kontrol v termíne do 30 dní od obdržania výzvy ak ju majiteľ nesplní odstúpime podnet na Okresný úrad – odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, ktorý vedie správne konanie a môže udeliť pokutu resp. rozhodnúť o vyradení vozidla z evidencie

kancelária starostu
22. január 2017

dobrý_sused

Parkovisko je zneprístupnené, vrak je na mieste, zjavne to nikomu netrhá žily. Kašlať na vec.
30. august 2018

Lukáš Bartošovič

dobry den, podnet mozete oznacit ako VYRIEŠENÝ, predmetny "vracik" sa uz na parkovisku nenachadza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania