Vyhradené parkovanie?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Majiteľ uvedeného vozidla pravidelne parkuje inde, napriek tomu, že má na svoje vozidlo vyhradené parkovacie miesto, potom nevidím zmysel takto blokovať parkovacie miesto iným obyvateľom spôsobom vyhradeného parkovania. A to parkovacie miesto pre invalida je tiež väčšinou prázdne a invalid tam nikdy ani nebol, to si takí mladí za € kúpili so zľavou pre invalida, skutoční invalidi, čo tu bývajú si to nemôžu dovoliť zaplatiť.

13. október 2014

mravec

no Peter, zdá sa , že keď prídete z práce nemáte aj kvôli takýmto "občanom" kde zaparkovať...Podľa mňa jediné čo Vám zostáva je vyriešiť to ústnym dohovorom , pokiaľ ste to už neurobili...býval som na Brančskej čo je odtiaľ neďaleko , ale môžem Vám povedať , že aj kvôli takýmto ľuďom som sa z danej lokality odsťahoval , pretože komu niet rady , tomu nieť pomoci...Ten Voyager stojí bezmála okolo 40 000€ , takže majiteľ asi bez peňazí veľmi nebude...Prajem veľa trpezlivosti :)
13. október 2014

okoloidúci

zdá sa , že dotyčný má 2 vozidlá , tým , že zaparkuje jedno vedľa a druhé na vyhradenom mieste , si zabezpečí vždy voľné miesto pre svoje druhé auto.
http://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/7112/rozbity-chodnik
hneď prvá foto aktualizácie podnetu :D hold slováci sú vyneliezaví národ
13. október 2014

petrzalsky gafor

mestska cast by pravidelne mala kontrolovat, ci je prenajate parkovacie miesto vyuzivane v sulade s najomnou zmluvou... robi to tak skoro kazdy, kto ma dve vozidla a jedno vyhradene miesto. keby mal aspon tolko chochmesu a parkoval tam vozidlo, ktoreho ecv je uvedene na doplnkovej znacke. mozno by to potom takmer nikoho netrapilo... na druhej strane, ak by mestska cast isla tvrdo po podobnych porusovateloch, mnohi dalsi by si to rozmysleli, ci by chceli parazitovat na systeme
13. október 2014

marek

chcu zarobit aj od invalidov!
14. október 2014

Braňo

to, že s autom BL-770FV parkuje inde, nie je trestné (žiaľ) - ale ak s iným autom zaparkuje na mieste vyhradenom pre BL-770FV, to už je porušenie predpisov - treba vždy zavolať policajtov, aby mu dali pokutu a po čase to toho majiteľa určite prestane baviť
14. október 2014

ján oravec

no to je ok napad!
16. október 2014

adoma

u nás to robia tak, že auto s vyhradeným miestom zaparkuje vedľa a keď večer príde manželka, tak to preparkujú. Za jedno zaplatené vyhradené miesto má zabezpečené parkovanie pre dve auta!
16. október 2014

adoma

u nás to robia tak, že auto s vyhradeným miestom zaparkuje vedľa a keď večer príde manželka, tak to preparkujú. Za jedno zaplatené vyhradené miesto má zabezpečené parkovanie pre dve auta!
17. október 2014

petrzalcan

prosim vypipat slovo pana petra!
17. október 2014

Peter

Na moje prekvapenie bola nová osadená značka pre parkovanie pre invalidov bez dodatkovej tabuľky na konkrétne vozidlo, čo ja vítam, že aj obyčajní invalidi zaparkujú, a občanovi s vyhradeným parkovaním dali dodatkovú tabuľku, že tam má rezervé len od 17.00h do 08.00h, ale to problém nerieši nakoľko sa podarilo zistiť, že ide o príslušníkov Číny a tvária sa, že nerozumejú, čo im človek chce vysvetliť, asi najlepšie bude volať mestskú políciu, keď tam bude parkovať iné vozidlo vo vyhradenom čase pre vozidlo uvedené na dodatkovej tabuľke.
17. október 2014

timas

alebo to su vandali?
20. október 2014

Peter

dotyčný stále nevie,kde má vyhradené parkovanie... dnešná foto cca o 6:45 h
29. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dotknuté parkovacie miesto na Holíčskej ulici je povolené od roku 2009. Číslo povolenia 12-09/16190/L-FO102 ( EČV: BL-770FV). Od 13.10.2014 z celodenného parkovania bolo zmenené na „nočné parkovanie“ (od 17.00-8.00hod) s platnosťou na dobu neurčitú. Miestna daň je riadne uhradená podľa predpisu do 31.12.20104. Parkovacie miesto pre telesne postihnutú osobu (EČV: 750ED) je povolené do 16.4.2018. V prípade nesprávneho parkovania motorových vozidiel sa treba obrátiť na Mestskú Políciu Hlavného Mesta SR Bratislava- Petržalka, tel: 159.


Mestská časť Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania