Aktualizovať podnet
Prepadnuty chodník

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Prepadnuty chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Stefan 14. októbra 2014

Na chodniku oproti panelaku na Gercenovej ulici cislo 3 je uz vyse dvoch rokov predpadnuty chodnik. Poprosim o napravu. V blizkosti sa nachádza nevyuzivane uzamknute kontajnerove schodisko, ktoré patri k bytovemu domu s cervenou strechou. Dakujem

15. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
poškodený chodník, ktorý bol budovaný ako súčasť bytového domu Gercenová č. 2, 2A a 2B, nebol zverený do správy mestskej časti Bratislava-Petržalka a podľa doterajších zistení nebol odovzdaný investorom ani hlavnému mestu SR Bratislave.
Vlastníkom stavby je podľa našich informácií spoločnosť Effectivity International, s. r. o., Rusovská cesta 9, Bratislava.


Mestská časť Bratislava-Petržalka
15. október 2014

Stefan

Dobry den, Viete oslovit aspon danu firmu aby sa to vyriesilo? Alebo sa mame s touto odpovedou uspokojit a pozerat sa dalej ako tam mamicky s kocikmi zapadaju? To je az taky problem to dat niekomu spravit ako riskovat urazy? Aspon znacku by ste tam mohli usadit.
26. október 2014

Sabi

Firma Effectivity International sa už z uvádzanej adresy pred 2 rokmi odsťahovala, ale je vlastníkom obchodného priestoru, kde mali agentúru. Je divné, že vlastní daný chodník. Potom by mali zabezpečovať aj jeho údržbu, nielen zimnú. Alebo nebodaj si svoje vlastníctvo oplotia a vlastníci priľahlých bytov budú chodiť po ceste (alebo lietať?). Žiadajte si zdôvodnenie vlastníctva, za akým účelom sa "prideľujú" chodníky súkromným vlastníkom, resp. spoločnostiam??? Čo plánujú tam do budúcnosti vytvoriť "chodník slávy"? Nepochopiteľné, čo úradníci dokážu.
10. apríl 2017

Lila

Milá samospráva,

žiadam o nápravu tvrdenia ohľadom vlastníckych pomerov k chodníku, ktoré ste tu uviedli! Jedná sa o zavádzanie a šírenie nepradivých údajov! Investor nemal čo odovzdávať nakoľko chodník vybudoval na pozemku MAGISTRÁTU! A dielo riadne odovzdal! T.j. chodník je majetkom Magistrátu, nie súkromnej firmy ako tu niekto uviedol a ako ste tu vy zavádzali, že vám ani mestu nikto nič neodovzdal! Konfrontovať vlastnícke pomery môžete v Katastrálnej mape! To, že Magistrát sa nestará o svoj majetok, s tým nemá Investor nič spoločné. Ani to, že vy ste od magistrátu chodník neprevzali, hoci sa nachádza na území vašej mestskej časti!
10. apríl 2017

Stefan

Prosim admina o presposlanie podnetu na magistrat aj na mestku cast a vyjadrenie či bolo preposlané. Dakujem
Mám pocit, že všetko tu ide dole skopca. Ano poodniaty chodnik za 50 Euro nevedia opraviť.
10. apríl 2017

Odkaz pre starostu

Podnet som poslal na Magistrát hl. mesta.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
26. apríl 2017

Stefan

Takže s prepáčením všetci sa na to vy..... 6e by sme to spravili svojpomocne?Makadamu mám dosť, doniesol by som v kýbloch. Len či nechýba dlažba. Možno je v tej jame popadaná.
13. september 2017

Stefan

Podnet vyriešemý. Vcera som siel v noci po tme cez neho a nespadol som :) Lenkto to opravil, by ma celkom zaujímalo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania