Osvetlenie automatu na dlhodielskej pešej zóne

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
rado vargic 10. novembra 2021

Prevadzkovatel zariadenia "Syromat" pred Billou namontoval ostre biele osvetlenie, ktore ma zrejme osvetlovat "ovcu". Zial uvedene svetlo svieti aj priamo do okien vyskovych budov, ktore su umiestnene "za ovcou". Uvedene osvetlenie je velmi neprijemne - jedna sa o bodave svetlo, ked je clovek pri oknach orientovanych na zapad, toto svetlo znacne zneprijemnuje pohlad von oknom. Uvedene svetlo svieti 24 hodin denne, 7 dni v tyzdni.
Pred chvilou - 10.novembra 2021 o 20.45 som poziadal na [email protected] o zjednanie napravy. Vopred vdaka za komunikaciu s prevadzkovatelom a dohliadnutie, ci bol problem odstraneny.

06. december 2021

rado vargic

Prevadzkovatel evidentne v poslednych dnoch podnet riesil, povodne boli namontovane 2 svetla, jedno, ktore nesvietilo do okien nam, ale niekomu inemu to odmontovali. Ale to ktoré svieti do okien nam a ostatnym obyvetelom na tej strane, kde sme my, to zial nechali. Takze zatial je to polovicate riesenie, ktore moj problem neriesi vobec. Vopred vdaka za uspesne dotiahnutie do konca.
21. december 2021

rado vargic

prevadzkovatel svetlo teraz vypina pocas dna, podnet teda povazujem vysiesený na 50%.
Potme vsak svetlo nadalej svieti do oci, je to obtazujuce. Ak by sa svetlo aspon podarilo stlmit na polovicu bol by usom povdacky, ak nie dakujem za aj terajsie riesenie.
15. september 2023

rado vargic

Ovecka stale po veceroch a nociach svieti a svieti, stale to je neprijemne a obtazujuce, ani po takmer 2 rokoch som si nezvykol ...
25. september 2023

Admin KV

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania