Nebezpecny smyklavy chodnik

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Roman 24. októbra 2014

Na Borodacovej ulici je chodnik v tak katastrofalnom stave, ze ludia su nuteni chodit po trave. Kila napadaneho a neodprataneho listia, ktore sa po 2 dnoch vydatnych dazdov zmenili na mazlavu a nebezpecnu klzacku. Po tomto chodniku chodia denne okrem stovak dospelych chodcov aj male deti do vedla stojacej skoly. Je len otazkou casu, kedy sa na tom neudrziavanom chodniku niekto posmykne a dojde k urazu. Verim, ze nasledne poda zalobu na miestny urad pre hrube porusenie jeho povinnosti udrziavat chodniky ciste a bezpecne. Podotykam, ze takto vyzeraju chodniky pozdlz celeho arealu skoly. Ocividne to sucasnu ruzinovsku samospravu absolutne netrapi. O dva tyzdne volby, zrejme sa uz bali.

29. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
28.10. 2014 bol chodník okolo ZŠ Borodáčova pozametaný.



kancelária starostu
29. október 2019

Roman

Borodáčova-znečisťovanie-pôdy

Chodnik cely zasypany listim pri ZS Borodacova. Zacalo prsat, smyka sa tam skutocne paradne. Ked tam niekto spadne a pride k urazu, verim, ze zazaluje MU Ruzinov. Podotykam, ze v takomto a este horsom stave su VSETKY chodniky na Posni, pri skolke na Exnarovej je tych napadanych listov na chodniku az po clenky. Co tam robite, ze vam tieto problemy unikaju? Vy po tych chodnikoch nechodite?
29. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
06. november 2019

Lenka

Borodáčova-chodník-znečistený

Chodník na Borodáčovej ulici pri základnej škole je silno znečistený. Napršalo a dnes sa tam poriadne šmýkalo. Je nutné chodník pozametať a vyčistiť. Taktiež dávam do pozorností náletové kríky, ktoré vyrastajú priamo v medzerách medzi betónovymi kvádrami, na ktorých je zábradlie školy a už zasahujú do polovice šírky chodníka. Toto treba buď orezať, alebo úplne odstrániť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania