Kadnárova-vodorovná značka-zle viditeľná

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Maťo 23. decembra 2021

Dobrý deň, na čo sú nám tieto technické prostriedky, ak ich nemá kto opravovať, alebo ich vodiči nerešpektujú. Príkladom sú parkovacie dorazy pri kúpalisku, alebo parkovacie boxy v celej Rači, ktoré nie sú rešpektované.

23. december 2021

Maťo

Komu toto chýbalo? Opäť sa niekde realizoval dopravný inžinier, nasadil kopu tovaru na cestu a zinkasoval honorár a teraz sa nemá o to kto starať, opravovať a kontrolovať dodržiavanie pravidiel. Na cesty naválané nezmyselné retardéry, ktoré bránia jazde autám, naopak po chodníkoch jazdia autá beztrestne, iba samá buzerácia, obmedzovanie chodcov i vodičov, meranie na novej slabo označenej tridsiatke.
23. december 2021

Maťo

To že máme v Rači z dopravných značiek urobený cirkus nikomu nevadí a tu sa idete hrať na bezpečnosť!
23. december 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Posúvame ho správcovi predmetnej komunikácie, ktorým je Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.

Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy
23. december 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
26. december 2021

Robo

Hej, dajte to preč, ešte sa tam dorazí nejaký cyklista, nebodaj nejaké dieťa.
26. december 2021

Odkaz Starostovi

Už na tento poškodený prvok niekto v podnete upozornil pred časom a nie je toho frasa, kto by ho opravil. Hlavne že o ulicu nižšie máme dva retardéry dva metre od seba a za križovatkou dlhý, prehľadný úsek cesty s predpísanou tridsiatkou. Čo tak najskôr prispieť k bezpečnosti odstránením vizuálneho smogu zo stĺpov, človek už ani nevie kde je značka zakopaná, toľko reklám všade a potom sem montujte takéto somariny.
27. december 2021

Pavel

myslím že pán v podnete písal aj o nerešpektovaní značenia na vozovke ( šráfovanie ) - je tam parkovacích boxov ( vyznačených ) na mraky ale vždy sa nájde niekto ako 2 experti na foto … hlavne 2 metre od vchodu … snáď toto zmizne keď to začnú poctivo kontrolovať …
27. december 2021

Odkaz Starostovi

Myslím že toto nezmizne. Už teraz je kapacita polície primalá. Čo potom ak začne platiť parkovacia politika a okrem toho zákaz parkovania na chodníkoch. Ešte viac práce pre poddimenzovanú políciu.
19. február 2022

Odkaz Starostovi

Prosím o preposlanie podnetu so žiadosťou o opravu dopravného značenia na fotografii.
24. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
27. február 2022

Martin Uváček

Odrazka na tomto mieste už bola opravená. Podnet vyriešený.
27. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

áno, kolegovia z rýchlej roty podnet v piatok vyriešili. Ďakujeme za jeho nahlásenie. Kolegovia zároveň v danej lokalite opravili aj parkovacie dorazy.

S pozdravom,
Kto? Komunálny podnik
Kedy? 25.02.2022

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
28. február 2022

Robo

Fakt je to naspäť. Tam si niekto ublíži. Naozaj som tou ulicou videl ísť cyklistov v protismere, dokonca aj s deťmi. Neuveriteľné.
28. február 2022

Odkaz Starostovi

Keď to tam naprojektovali nech sa o to starajú hehe. Neuveriteľné je aj to, že opravujú predražené parkovacie dorazy, ktoré vodiči z veľkej miery nerešpektujú. Neviem ako sa fotografovi podarilo zachytiť všetky autá "správne" zaparkované. Asi si dal záležať alebo to bola náhoda.
28. február 2022

Odkaz Starostovi

Ešte sa chcem opýtať zodpovedného admina, čo to je za robota na OPS, ktorý pridá +/- hneď po uverejnení príspevku?
28. február 2022

Žigmund Branimír Hronsecký

Je to nejaký bug, tiež som sa s tým stretol, že ± je hneď.
28. február 2022

Odkaz Starostovi

Neverím že to je bug, verím to mu že to je zámerne.
01. marec 2022

Žigmund Branimír Hronsecký

Je to skutočne bug.
01. marec 2022

Odkaz pre starostu

Vážený užívateľ "Odkaz Starostovi",
reakcie alebo odpoveď, ktorá sa hlavne v mobilnej verzii stránky zobrazuje ako znamienko plus alebo znamienko minus je umožnené každému užívateľovi. Nejedná sa o žiadne automatické nastavenie, existujú užívatelia, ktorí si označia sledovaním, každý nový podnet a pri uložení odpovede samosprávou ihneď vyjadrujú svoj postoj odpoveďou na otázku :
Považujete odpoveď samosprávy za postačujúcu? kde odpoveď plus je áno a odpoveď mínus je nie.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
01. marec 2022

Peter Oravec

Dobrý deň, pán Štěpán,
myslím si, že vyššie uvedená diskusia sa týka znamienok +/-, ktoré sa objavujú hneď po zverejnení príspevku používateľa OPS, a nie ako reakcia na odpoveď samosprávy, kde sú možnosti "áno" alebo "nie".
Podľa staršieho stanoviska Vašej kolegyne, administrátorky OPS, ide pri znamienkach +/- k príspevkom skutočne o softvérový problém na strane OPS. Táto administrátorka mi k tomuto problému napísala, že o probléme OPS vie a bude ho riešiť. Evidientne však OPS tento problém nerieši.
Ak je to nutné, toto staršie stanovisko administrátorky OPS vyhľadám.
S pozdravom.
01. marec 2022

Odkaz pre starostu

Vážený užívateľ Peter Oravec,
ospravedlňujem sa za nedorozumenie. Mne osobne detaily Vami popísaného problému nie sú známe, pretože administrátori portálu, tak ako ja nemajú prístup k softvéru ako takému. Naša dobrovoľná práca bez nároku na odmenu spočíva v prijatí podnetu, jeho preverení, a odoslaní samospráve alebo zodpovednej inštitúcii, prípadne následne v zverejnení odpovede, úprave fotiek, ich veľkosti alebo správnom otočení a podobne. Portál odkazprestarostu.sk funguje vďaka grantom a dobrovoľným darcom a v malej miere príspevkov samospráv, ktoré sa rozhodli používať platenú administračnú sekciu, ktorých nie je ani polovica zo všetkých zúčastnených samospráv, preto promptné riešenia napríklad Vami spomenutých softvérových chýb nepostupuje často takou rýchlosťou ako u napríklad sukromných spoločností, ktorých cieľom je maximalizácia zisku.
Ak máte záujem možete činnosť portálu podporiť i Vy:
https://www.odkazprestarostu.sk/podporte-nas

Pre preverenie stavu riešenia uvedeného technického problému odporúčam sa obrátiť na konkrétnu osobu, s ktorou ste už komunikovali, pretože predpokladám, že informácie, ktoré ste obdržali, boli od koordinátorky celého projektu odkazprestarostu.sk, ktorý je pod záštitou neziskovej mimovládnej organizácie Inštitútu pre dobre spravovanú spoločnosť - SGI.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
01. marec 2022

Peter Oravec

Dobrý deň, pán Štěpán,
ďakujem za Vašu reakciu.
Ja osobne žiadny problém s znamienkami +/- nemám. Problematiku automatického pridávania +/- ("bug") som si prediskutoval s pani administrátorkou už dávnejšie, a od nej mám potvrdené, že je to softvérový problém na strane OPS.
Tu som chcel len uviesť na správnu mieru Vaše informácie.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania