Dvořákovo nábrežie-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení

Rozsypaná soľ murárskymi lyžicami po celej promenáde na nábreží od prístavu až po most Lanfranconi , akoby sme ani nežili v 21. storočí ale za čias Márie Terézie! Na rozsypávanie soli po chodníkoch sú predsa dávno vymyslené a v predaji najrôznejšie rozmetadlá, ktoré rovnomerne rozmetú soľ po celom chodníku. Návštevníci centra, ktorí sa prejdú až k nábrežie Dunaja tak majú možnosť vidieť, že nie sú v európskej metropole, ako to sľuboval Vallo pred voľbami, ale v Kocúrkove, alebo ešte výstižnejšie vo Vallove, teda v meste, kde sa robia veci hore nohami a dolu hlavou.

20. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za váš podnet, dovoľujeme si vás ubezpečiť, že Technické služby Starého Mesta (TSSM) a.s. nepoužívajú na nábreží soľ, ale elkolgický posypový materiál solmag.
Danú lokalitu "nepredsolmagujeme", do zásahu ideme, až keď si to situácia vyžaduje (zamestnanci TSSM sledujú SHMÚ a okamžite, operatívne reagujú na situáciu).
Technické služby Starého Mesta, a.s v danej lokalite vykonáva posyp strojovo, takže nevytvára kôpky, aké vidno na záberoch.
Kto a prečo v tejto časti nábrežia vytvoril takéto "soľné kopce", preveríme na príslušnom oddelení u našich kolegov z hlavného mesta.
Chodníky na nábreží sú pravidelne čistené v súlade s harmonogramom, ktorý nájdete aj tu https://www.tssm.sk/vykaz-cinnosti/.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania