Vajnorská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Katarina Bilska 31. januára 2022

Pred policajnou stanicou pravidelne/denne parkujú autá na chodníku, napriek tomu, že je to zóna s vyznačením parkovaním.

02. február 2022

Stefan N.

Predchadzajuce podnety su o stlpikoch. Po zavedeni PP na Vajnorskej tento problem s parkovanim na chodnikoch, kde nie je vyznacene miesto zmyzol. Auta ktore takto parkovali dostali okrem zltej nalepky dokonca aj papucu. Myslim, ze autor chcel poukazat na to, ze pred policiou parkuju zamestnanci statnej policie a mestska policia to ticho tolerujem. A ja s nim suhlasim. Dlhe roky parkuju z boku na tehelnej tak, ze zaberaju cely chodnik. Nienechaju niekedy ani 50cm na prechod a MsP to odmieta riesit. Na tomto mieste vladne dvojaky meter.
02. február 2022

Stefan N.

*autorka.. ospravedlnujem sa.
02. február 2022

Stefan N.

Co keby ste uzavreli dva predchadzajuce podnety, ktore nie su aktualne, nakolko stlpiky po zavedeni parkovacej politiky nie su potrebne? A tento podnet nechali otvoreny, kedze sa jedna o aktualny problem s parkovanim, kedze MsP ho ticho prehliada?
02. február 2022

Peter Oravec

Dobrý deň,
s uzavretím tohto podnetu, samozrejme, tiež nesúhlasím.
Na druhej strane musím konštatovať, že stĺpiky sú, žiaľ, aj po zavedení parkovacích zón nevyhnutné.
Dôvod: polícia nemá dostatočnú kapacitu, aby kontinuálne riešila a sankcionovala parkovanie v rozpore so zákonom, a to ani v parkovacích zónach.
S pozdravom.
05. február 2022

Katarina Bilska

Poprosím o zdôvodnenie, prečo je podnet uzavretý. Áno, presne ako p. Stefan N. poznamenal, inde sa už v vyznačenej zóne pravidelne neparkuje na chodníku. Určite sa nájdu výnimky, ale nie je to na dennom poriadku. Jedine pred policajným prezídiom s tým nie je žiaden problém. Skrátka sme si rovní, len niektorí sú rovnejší…
23. február 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
24. február 2022

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

pri tomto podnete bola odhalená duplicita a daný problém je riešený aj pod nasledovným podnetom:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/128003/vajnorska-stlpik-chybajuci

Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý a touto cestou Vás prosíme o smerovanie ďalšej komunikácie ohľadom daného problému na vyššie uvedenú adresu.

Ďakujeme za pochopenie.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania