Janoškova-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Dobry den, na fotografii je stranka firmy siemens cez ktoru sa nahlasuju poruchy verejneho osvetlenia. Chcel by som vas poprosit a zlepsenie specifikacie sposobu vyplnenia formulara, specificky cislo stoziara. Formular si vyzaduje zapis vo formate " p***/*** " pritom cislo na stoziari je rozdelene vodorovnou ciarou a zapisane v dvoch riadkoch. Uzivatel by mal byt informovany o tom ako spravne cislo stoziara zo stitku precitat a nasledne ako ho v spravnom formate zapisat do formulara. Síce to vo formulári je ako tak naznačené, nemyslím si, že je to jednoznačné a zrozumiteľne pre všetkých. Taktiež aj číslo zadané v nesprávnom formáte, formulár mi nedá žiaden Feedback. Dakujem

21. február 2022

NaTrnavke

ta stranka nie je navyse optimalizovana pre zadavanie z mobilu, je to utrpenie. Mimochodom, vela stoziarov nema ziadne ciselne oznacenie, vtedy je zadavanie este komplikovanejsie. Namiesto toho tam mohla byt mapka, ktora si podla mojej polohy nacita stoziare, ja tam tuknem, ktory ma zaujima, vyplnim udaje a odoslem.
21. február 2022

Jakub

Asi zalezi cez co to pozerate...ja ked si dam siemens - svetlenie a robim to cez mobil staci ze napisem ulicu a cislo domu ukaze mi mapku svietidiel v okoli kde oznacim konkretne svietidlo a odoslem...trva to tam 1 minutu. To ze nieco opravia do tyzdna a ine ani po mesiacoch je druha vec.
22. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Verejné osvetlenie už spadá do kompetencie hl. mesta. Zodpovednosť za riešenie podnetu postupujem na Magistrát hl. mesta.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
22. február 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
23. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Stav osvetlenia v meste sa snažíme neustále zlepšovať a do pár rokov by sme chceli jeho údržbu vykonávať prostredníctvom na tento účel vytvorenej mestskej spoločnosti Technické siete Bratislava. Dovtedy však bolo nahlasovanie podnetov ohľadom nefunkčného osvetlenia aspoň čiastkovo vylepšené - prostredníctvom nového formulára, ktorý je dostupný tu: https://www.slm.lighting/hsvo/m.report.jsp?city=ba&language=sk

Formulár Vás po zadaní ulice a popisného čísla presmeruje na mapu s presným vyznačením svetelných bodov pre ich ľahšiu identifikáciu v prípade, že nepoznáte čísla jednotlivých stĺpov verejného osvetlenia.

S úctou,
Kto? Oddelenie vzťahov s verejnosťou

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania