Devínska cesta-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devín

Vyriešený

Dlhodobo nepojazdne vozidlo pri vchode do zahradnictva EVC: BA 637 IP. TK skoncila 20.1.2021.

03. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Vozidlo sa nenachádza na verejnom priestranstve (pozemok je prenajatý, vozidlo je na ňom uložené so súhlasom nájomcu) a nepoškodzuje ani neohrozuje životné prostredie - prevádzkové kvapaliny sú z neho odstránené.

RNDr. Peter Krempaský, referent ŽP, MÚ MČ Bratislava-Devín
04. marec 2022

Jakub

Podla mojho laickeho nazoru v zakone o obecnom zriadeni definuje verejny priestor to ze je pristupny verejnosti a nie ci je alebo nie je prenajaty. Ale nevadi dame podnet okresnemu uradu aby zacal konat z dovodu nesplnenia povinnosti majitelom vozidla a snad sa s tym nakoniec nejak vysporiadame.
04. marec 2022

Jakub

Zaroven v zakone o obecnom zriadeni je paragraf kde sa hovori o povinnosti udrziavat cistotu a poriadok na uzivanom pozemku a povinnosti nenarusat vzhlad obce. Podla mna pohodeny vrak pri hlavnej ceste je naozaj neesteticky a zbytocny a kedze mu chybaju kolesa a prevadzkove kvapaliny a ma nizku zostatkovu hodnotu asi uz nikdy jazdit nebude. V Bratislave existuju firmy ktore platia aby vrak mohli odviezt takze uprimne nechapem naco ho majitel na na ulici a tiez nechapem vas motiv obhajovat ze to je tak ako to je v poriadku.
30. júl 2022

Jakub

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.