Čistenie komunikácie Vajanského nábrežie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Roman Prokop 11. decembra 2014

Niekoľko týždňov nevykonávané čistenie krajnice komunikácie v úseku Vajanského 10-12. Kopy hnijúceho listia nikto neodstraňuje a ucpané sú obe vpuste ďaždovej vody na tomto úseku komunikácie. Prenosné dopravné značenie pritom nebráni prejazdu čistiaceho mechanizmu.

11. december 2014

ivan

Zodpovednému v tom vymáchať rypák.Hnus.
12. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom Oddelenie cestného hospodárstva, ktoré je pripravené po obhliadnutí terénu okamžite urobiť nápravu.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou a marketingu
07. február 2015

Vavrinčík Robert

predmetný úsek bol ešte v priebehu decembra vyčistený
09. február 2015

Roman Prokop

Vážený pán Vavrinčík,

na jednej strane som rád, že komunikácia bola konečne vyčistená. Na druhej strane ma ale mrzí forma Vašej odpovede. Chýba mi totiž vysvetlenie, prečo bolo čistenie komunikácie zanedbané a aké nápravné opatrenia ste podnikli, aby sa už neopakovala situácia, že niekoľko mesiacov nebola komunikácia v tomto úseku vyčistená. Vaša strohá odpoveď, je veľmi nepresná a povrchná, citujem presne: "Predmetný úsek bol ešte v priebehu decembra vyčistený." Prečo neuvediete kedy?Úsek bol vyčistený, áno. Prvý pokus o čistenie bol dňa 13.12.2014. A ak ste sa neboli pozrieť na jeho výsledok, nájdete ho na priloženej fotke.
09. február 2015

Roman Prokop

29. august 2018

Martin U

Vzhľadom nato, že rekonštrukcia komunikácie bola dokončená v roku 2016 a odvtedy sa bežne čistí, považujem tento podnet za bezpredmetný a môže sa uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania