Zničený starý novinový stánok

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
PD 21. decembra 2014

Medzi ulicami Mánesovo nám., Farského a Černyševského sa nachádza starý novinový stánok, ktorý je zničený. Rozbité sklené časti, posprejovaný zvyšok stánku. Pôsobí to neesteticky, odpudivo a v neposlednom rade je rozbité sklo nebezpečné pre samotných obyvateľov ( hlavne deti ). Preto žiadam mestskú časť, aby kontaktovala majiteľa, resp. túto nebezpečnú a škaredú súčasť Petržalky odstránila.

Ďakujem

12. január 2015

Odpoveď samosprávy

Pôvodný vlastník stánku Prvá distribučná spoločnosť, ktorá tento stánok prevádzkovala do roku 2011, predala stánok spoločnosti B+B GROUP s.r.o. Momentálne prebieha opakované doručenie výzvy novému vlastníkovi – konateľom uvedenej spoločnosti v zmysle výpisu z obchodného registra SR. Mestská časť požiadala o súčinnosť aj mestskú políciu, ktorej sa zatiaľ tiež nepodarilo doručenie zásielky z dôvodu, že na uvedenej adrese sa uvádzaná spoločnosť nenachádza.

mestská časť BA-Petržalka
05. február 2015

Odpoveď samosprávy

Koncom januára 2015 sa na mestskú časť obrátil nový vlastník bývalého stánku PNS, ktorý má záujem o prevádzku stánku. Nie však ako novinový stánok, ale na iný účel. Po predložení ďalšej potrebnej dokumentácie a podnikateľského zámeru, poskytneme viac informácií.

mestská časť BA-Petržalka
22. február 2019

Martin Uváček

Tento stánok sa tam už nenachádza.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania