Čo všetko ostalo nedorobené na Vazovovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Martin Bak 23. decembra 2014

Dobrý deň
Po sprevádzkovaní zastávky Blumentál a zmene organizácie dopravy na Vazovovej ul. v úseku od Mýtnej po Radlinského sa akosi pozabudlo na dva prístrešky z pôvodných zastávok MHD, ktoré by sa zišli na mnohých existujúcich zastávkach bez prístreškov, ako aj na odstránenie zábradlia, ktoré bráni pri vystupovaní z áut v parkovacom pruhu.
Celkovo táto časť Vazovovej ul. pôsobí veľmi zanedbane a neesteticky, zišla by sa úplná obnova vozovky aj chodníka. Je smutné že v tomto meste nevie niekto projekt a jeho následky domyslieť do dôsledkov.
S pozdravom
M.Bak

26. december 2014

lejdy

Keby len prístrešky, akosi sa "zabudlo" zrušiť zákaz prejazdu áut na úseku integrovanej zástavky Blumentál. Denne tam sam prestupujú stovky ľudí, ale kým sa niekomu nič nestane, policajti to neriešia. Toto je ohrozovanie cestujúcej verejnosti na kor pohodlnosti šoférov áut.
28. december 2014

Juraj

Prejazd tou ulicou je v poriadku. Je ale pravda, ze policia tam v prvych mesiacoch ma byt pritomna a robit osvetu medzi chodcami a vodicmi.
12. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Magistrát je pripravený využiť prístrešky v novej vytypovanej lokalite v jarných mesiacoch. Momentále stav počasia neumožňuje vykonať práce.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou a marketingu
12. január 2015

Martin Bak

OK, prístrešky sa premiestnia, v lepšom prípade sa diery po nich zaplátajú, v horšom nie, stále ostane staré zábradlie, rozbitý chodník, diery pri obruvníkoch, diery po vyrúbaných stromoch, proste ulica nedôstojná hlavného mesta. Chcem veriť, že s príchodom nového primátora aj Magistrát začne rozmýšľať nad tým ako spríjemniť a skrášliť toto zanedbané mesto.
06. apríl 2015

Odkaz pre starostu

Nový duplicitný podnet pridávam ako aktualizáciu. Pôvodný text:
„Po realizacii (ne)uspesnej zastavky viedenskeho typu na Radlinskeho, niekto nieco zabudol na Vazovovej ulici. Ked dokazali z casti vozovky dovtedy tvoriacej zastavky urobit parkovacie miesta pre CMV, mohli sa pochlapit a urobit nieco aj pre chodcov. Vrelo odporucam zastupcom DPB a Mesta (Mestskej casti) vyskusat chodnik v rannych hodinach, ked idu detska do skoly a potom zase poobede, ked idu zo skoly.
p.s. konkretne zabudli na 2ks pristreskov zastaviek ;-)“
27. jún 2015

Martin Bak

Zjavne prístrešky nikomu nechýbajú, veď prečo keď vraj DPB skončil v zisku!
Môžete nám ich dať napríklad do Rače na zastávku Trávna namiesto tých storočných komunistických opách čo tam špatia?
Ďakujem!
03. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca v letných mesiacoch sa chystá výsprava Vazovovej ulice.

Oddelenie marketingu a komunikácie
29. január 2018

Martin U

prístrešky bývalých zastávok boli odstránené, pri gymnáziu bol opravený aj chodník a nasadené stromy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania